{tembung kunci} Pabrikan

Jiangyin Xinghua Diamond Co, Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen roda grinding berlian prunggu China lan pemasok roda grinding berlian tembaga China, kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2000. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake roda lan layanan grinding berlian prunggu sing stabil.

Kita nganggep "ningkatake awake dhewe lan ngladeni masarakat" minangka tujuwane. Khusus kanggo produksi roda berlian tembaga keramik, roda intan tanpa pusat, roda grinding berlian tembaga, cakram pemotong berlian, roda CBN, kepala grinding berlian, batang grinding berlian.

Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah. Sugeng tuku roda grinding berlian tembaga saka kita.


View as  
 
  • Roda grinding berlian minangka alat sing cocog kanggo mecah karbida, keramik, kaca lan bahan liyane. Iki minangka mecah sing cocog banget. alat Ing artikel iki, kita bakal fokus ing ikatan logam (roda grinding obligasi tembaga). Ikatan logam (ikatan tembaga) umume digunakake kanggo nggawe rodha mecah berlian. Rod grinding berlian jaminan tembaga ditrapake kanthi formabilitas sing apik, kekuatan dhuwur lan kateguhan tartamtu. Nanging rodha mecah digawe saka roda mecah obligasi logam ora ngasah awake dhewe.

  • Roda Grinding Diamond bond logam digunakake kanggo ngencerake wafer epitaxial safir, wafer silikon, galen arsenida, lan grinding GaN wafer kasar. Sugeng rawuh kanggo tuku rodha mecah berlian kanggo wafer lancip lancip saka kita.

  • Rod grinding hibrida yaiku roda intan sing nembe dikembangake, khusus kanggo pabrik alat karbida, sing uga bisa digunakake kanggo pabrik alat Segar lan ngasah maneh, ing Alat CNC lan Penggiling Cutter. Kanthi fitur tingkat penghapusan saham sing dhuwur, kemampuan nglereni sing apik, klamben sing gampang, produktivitas sing luwih dhuwur, wektu proses sing luwih cendhek, lsp.

  • Rodha sing dipotong Diamond lan CBN digunakake kanggo nglereni bahan lan panggunaan slotting, umume bahan kayata kaca, keramik, watu, karbida nggunakake setir pemotong berlian lan setelan roda pemotong CBN kanggo bahan sing padha karo baja.

  • Intan super tipis sing dipotong biasane digunakake ing kaca, keramik alus, bahan magnetik, kemasan semikonduktor, komponen elektronik, bahan abrasif, paduan keras, lsp.

  • Roda mecah tanpa pusat biasane digunakake kanggo mecah tungsten karbida, keramik, bahan magnetik, batang stainless steel, PCD lan PCBN.

Xinghua Diamond minangka salah sawijining produsen {kata kunci} produsen lan {kata kunci} profesional China. Iki minangka perusahaan khusus kanggo pangembangan lan produksi {kunci} sing disesuaikan. Yen aku pengin pesen saiki, apa aku bisa tuku? Mesthi wae, kita duwe saham. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake conto gratis. Yen sampeyan tuku luwih akeh, kita uga bisa ndhukung Grosir. "Ngapikake awak dhewe lan ngabdi marang masyarakat" minangka tujuane. Kita terus ngupayakake ningkatake kinerja mecah para pelanggan lan nyuda biaya grinding. Dadi, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} sing digawe ing China saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.