{tembung kunci} Pabrikan

Jiangyin Xinghua Diamond Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka salah sawijining pabrikan alat berlian China profesional lan pemasok alat berlian China, kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2000. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake alat lan layanan berlian sing stabil.

Kita nganggep "ningkatake awake dhewe lan ngladeni masarakat" minangka tujuwane. Khusus kanggo produksi roda berlian tembaga keramik, roda intan tanpa pusat, alat berlian, cakram pemotong berlian, roda CBN, kepala grinding berlian, batang grinding berlian.

Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah. Sugeng tuku alat berlian saka kita.
View as  
 
  • Diamond Drill Bits lan countersinks minangka alat berlian kanggo ngebor bolongan kaca lan counter. Uga bisa ngebor bolongan kayata keramik, porselen, watu, watu gamping, watu permata, marmer, granit, batu tulis, cangkang lan balung. Uga pengeboran akik utawa ekstraksi inti. Bit bor intan lan countersinks kanggo bolongan kaca kalebu macem-macem jinis batang, kayata batang lurus, batang taper, batang utas internal lan eksternal. Kekandelan tembok kanthi inten biasane 1mm lan dhuwure 10mm.

  • Pemotong panggilingan berlian CNC minangka alat panggilingan sing digawe saka bubuk tembaga lan biji-bijian berlian sintetis, sinter ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.

  • Dresser berlian alami multi-point tunggal digawe nganggo berlian alami lan bahan sintetis kayata CVD, PCD lan MCD. ing gilingan baja kanthi macem-macem bentuk kanggo klamben kanthi lurus utawa bentuk. Kanggo truing lan klamben roda mecah abrasif konvensional. Iki kalebu konfigurasi Single-point, multi-point, chisel, lurus, sudut, lan konfigurasi radius. Iki digunakake kanggo ningkatake kinerja grinder abrasive kanthi mbantu muter rodha lan ngresiki, mbentuk utawa mbukak rai.

  • Dresser rotary Sinter berlian cocog kanggo mesin presisi sing akeh banget lan cocog kanggo kabeh jinis roda mecah kekerasan sing dhuwur.
    Dresser rotary jinis track berlian umum kudu nggunakake proses lan produksi sinter. Amarga ikatan karo tungsten karbida minangka bahan balung, logam kobalt minangka bahan ikatan, mula bisa uga tahan abrasi lan kekuatan sing apik.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake kepala grinding berlian ronze kanggo mecah kaca. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Sugeng rawuh kanggo tuku pin mecah berlian sing electroplated saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Xinghua Diamond minangka salah sawijining produsen {kata kunci} produsen lan {kata kunci} profesional China. Iki minangka perusahaan khusus kanggo pangembangan lan produksi {kunci} sing disesuaikan. Yen aku pengin pesen saiki, apa aku bisa tuku? Mesthi wae, kita duwe saham. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake conto gratis. Yen sampeyan tuku luwih akeh, kita uga bisa ndhukung Grosir. "Ngapikake awak dhewe lan ngabdi marang masyarakat" minangka tujuane. Kita terus ngupayakake ningkatake kinerja mecah para pelanggan lan nyuda biaya grinding. Dadi, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} sing digawe ing China saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.