{tembung kunci} Pabrikan

Jiangyin Xinghua Diamond Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen roda grinding jinis cangkir & cincin China lan pemasok roda grinding jenis cincin & cincin China, kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2000. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake roda lan layanan grinding jinis cincin & cincin berkualitas stabil.

Kita nganggep "ningkatake awake dhewe lan ngladeni masarakat" minangka tujuwane. Khusus kanggo produksi roda berlian tembaga keramik, roda intan tanpa pusat, roda grinding jenis cangkir & cincin, disk pemotong berlian, roda CBN, kepala grinding berlian, batang grinding berlian.

Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah. Sugeng tuku roda grinding jinis cincin & cincin saka kita.

View as  
 
  • Tipe cangkir khusus grinding wheel Supply cup type berlian grinding wheel Stainless steel type grinding wheel Resin grinding wheel Resin diamond grinding wheel

  • roda grinding jinis cangkir & cincin digunakake ing suku cadang kompresor AC: blok silinder (besi cor abu-abu utawa besi ulet), lengan roller (besi cor paduan), baling-baling geser (baja kecepatan tinggi); bagean hidrolik; glathi pump vane (baja kacepetan dhuwur); alat karbida, Blade (karbida semen YG); bahan magnetik; bahan magnetik ferit alus, lsp.

  • Miturut bahan kerja sing beda-beda, ana ikatan resin lan ikatan vitrified. Aplikasi: Roda Disc Grinding Double utamane digunakake kanggo karbida, cermet, keramik, PCD, PCBN lan sapanunggalane.

 1 
Xinghua Diamond minangka salah sawijining produsen {kata kunci} produsen lan {kata kunci} profesional China. Iki minangka perusahaan khusus kanggo pangembangan lan produksi {kunci} sing disesuaikan. Yen aku pengin pesen saiki, apa aku bisa tuku? Mesthi wae, kita duwe saham. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake conto gratis. Yen sampeyan tuku luwih akeh, kita uga bisa ndhukung Grosir. "Ngapikake awak dhewe lan ngabdi marang masyarakat" minangka tujuane. Kita terus ngupayakake ningkatake kinerja mecah para pelanggan lan nyuda biaya grinding. Dadi, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} sing digawe ing China saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.