{tembung kunci} Pabrikan

Jiangyin Xinghua Diamond Co, Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen roda grinding berlian resin profesional China lan pemasok roda grinding berlian resin China, kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2000. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake roda lan layanan mecah berlian resin kualitas stabil.

Kita nganggep "ningkatake awake dhewe lan ngladeni masarakat" minangka tujuwane. Khusus kanggo produksi roda berlian tembaga keramik, roda intan tanpa pusat, roda grinding berlian resin, disk pemotong berlian, roda CBN, kepala grinding berlian, batang grinding berlian.

Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah. Sugeng tuku roda grinding berlian resin saka kita.


View as  
 
  • Seri resin ikatan borida nitrida kubik: umume digunakake kanggo ngolah baja kecepatan tinggi, besi cor lan bahan liyane. Seri berlian obligasi resin: umume digunakake kanggo ngolah karbida semen, baja tahan karat, keramik, bahan magnetik, bahan silikon, paduan semprotan termal lan bahan liyane. Sugeng tuku roda grinding bond resin saka kita.

  • Roda polesan berlian lapidary umume digunakake kanggo ngolah bahan keras lan rapuh kanthi bentuk khas kayata permata, kristal, kaca, kristal buatan, keramik, lan liya-liyane.

  • Rod waja kekayon biasane digunakake kanggo ndhuwur, pasuryan lan sisih grinding agul-agul bunder lan gergaji band digawe saka karbida tungsten, baja kecepatan tinggi, cermet lan PCD; ngolah latihan bor lan pabrik.

  • Jinis roda gerinda berlian ikatan resin iki khusus digunakake kanggo ngasah pisau gergaji tungsten karbida. Bentuk biasane jinis 4A2. Sampeyan bisa yakin bisa tuku rodha mecah berlian kanggo tungsten karbida saka kita.

  • Forturetools ngasilake jinis grinding bond Resin bond CBN kanggo ngasah HSS, kanggo untu pisau gergaji baja kecepatan tinggi, roda grinding iki milih gabus boron nitrida mentah berkualitas tinggi gandum pasir abrasif lan bahan ikatan resin, sing ndadekake nduweni kekuatan mecah lan kemampuan ngasah, umur layanan luwih dawa tinimbang rodha umum.

  • Jinis roda grinding CBN kanggo grinding pipa baja saluran pembuangan, nduweni fitur umum CBN Grinding Wheels sing uga cocog kanggo mesin baja kecepatan tinggi, besi cor lan sapanunggalane. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi grinding cbn silinder rodha kanggo garis limbah. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Xinghua Diamond minangka salah sawijining produsen {kata kunci} produsen lan {kata kunci} profesional China. Iki minangka perusahaan khusus kanggo pangembangan lan produksi {kunci} sing disesuaikan. Yen aku pengin pesen saiki, apa aku bisa tuku? Mesthi wae, kita duwe saham. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake conto gratis. Yen sampeyan tuku luwih akeh, kita uga bisa ndhukung Grosir. "Ngapikake awak dhewe lan ngabdi marang masyarakat" minangka tujuane. Kita terus ngupayakake ningkatake kinerja mecah para pelanggan lan nyuda biaya grinding. Dadi, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} sing digawe ing China saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.