{tembung kunci} Pabrikan

Jiangyin Xinghua Diamond Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen roda grinding berlian keramik profesional China lan pemasok roda grinding berlian keramik, kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2000. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake roda lan layanan grinding berlian keramik sing stabil.

Kita nganggep "ningkatake awake dhewe lan ngladeni masarakat" minangka tujuwane. Khusus kanggo produksi roda berlian tembaga keramik, roda intan tanpa pusat, roda grinding berlian keramik, cakram pemotong berlian, roda CBN, kepala grinding berlian, batang grinding berlian.

Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah. Sugeng tuku roda mecah keramik saka kita.


View as  
 
  • Utamane digunakake kanggo grinding kasar, grinding lan polesan PCD, PCBN, karbida semen lan batu permata. Keuntungan roda gerinda obligasi vitrified: ngasah awake dhewe, ora gampang diblokir, umur dawa, efisiensi grinding sing dhuwur, suhu sithik, bahan permukaan sing apik, lan kerumitan permukaan sing kurang.

  • Rod grinding permukaan Vitrified CBN digunakake kanggo mecah pasuryan pungkasan, cincin piston, gasket, potongan, bagian kompresor, bahan semikonduktor, bahan magnetik, pemotong, stator pompa vane, rotor, ujung bilah, spring presisi, lsp.

  • Rod grinding cbn Vitrified kanggo camshaft lan crankshaft umume digunakake kanggo camshaft lan crankshaft otomotif, motor, solar, bensin lsp. Bahan kalebu besi cor, baja karbon, baja paduan, baja bantalan lsp. Cocog kanggo gilingan kaya Jepang Toyota, Junker Jerman lan Schaudt lsp.

  • Titik sing dipasang ing obligasi vitrified kanggo mecah internal digunakake kanggo pompa kemudi, kompresor, balapan bantalan, nozel injeksi, pengangkat hidrolik, bolongan gir lan sapanunggalane. Bahan pangolahan kayata baja kecepatan tinggi, karbon dhuwur, baja krom dhuwur, baja alat & mati, besi cor (besi cor paduan, besi cor sing adhem, besi cor duktil, lsp) metalurgi bubuk, baja (45 baja, 55 baja , 20Cr, lsp) bahan.

  • Rod grinding cangkir berlian obligasi utamane digunakake kanggo PCD, PCBN, karbida semen, alat pemotong keramik lan pemotong panggilingan liyane, bit, alat pemotong superhard kanggo permukaan periferal, slope, rongga lan sapiturute alat saka kita.

  • Ing ngisor iki yaiku babagan roda grinding obligasi keramik kanggo alat PCD, roda grinding bond keramik kanggo alat PCBN sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti rodha grinding obligasi keramik kanggo alat PCD, wheel grinding bond keramik kanggo alat PCBN. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Xinghua Diamond minangka salah sawijining produsen {kata kunci} produsen lan {kata kunci} profesional China. Iki minangka perusahaan khusus kanggo pangembangan lan produksi {kunci} sing disesuaikan. Yen aku pengin pesen saiki, apa aku bisa tuku? Mesthi wae, kita duwe saham. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake conto gratis. Yen sampeyan tuku luwih akeh, kita uga bisa ndhukung Grosir. "Ngapikake awak dhewe lan ngabdi marang masyarakat" minangka tujuane. Kita terus ngupayakake ningkatake kinerja mecah para pelanggan lan nyuda biaya grinding. Dadi, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} sing digawe ing China saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.