Roda Diamond Gangsa
  • Air ProRoda Diamond Gangsa

Roda Diamond Gangsa

Roda Diamond Gangsa diprodhuksi kanthi metode sinter suhu tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda berlian tembaga diproduksi kanthi metode sinter suhu tinggi. Nduweni kekuatan ikatan sing dhuwur, formabilitas sing apik, tahan suhu dhuwur, konduktivitas termal sing apik lan resistensi nyandhang, umure dawa, lan bisa nggawa beban gedhe.

Roda Diamond Perunggu digunakake kanggo mecah bahan sing angel lan rapuh kayata kaca, keramik, ferit, bahan semikonduktor, bahan watu lan bahan logam
Panas Tags: Roda Diamond Bronze, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China