Roda mecah periferal
  • Air ProRoda mecah periferal

Roda mecah periferal

Roda grinding periferal biasane digunakake kanggo grinding periferal agul-agul sing bisa diindeks, pemotong pesawat, panggilingan, pisau pemotong, pisau las, pisau klip mesin, karbida, keramik, cermet, PCD, CBN, lsp kalebu tlatah pungkasan, radius lan relief amba

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Roda mecah periferal

Miturut bahan kerja sing beda-beda, ana ikatan resin lan ikatan vitrifikasi.

 

Ikatan resin :(Resin roda mecah periferal)

Aplikasi:

Utamane digunakake kanggoingmecah pinggiran karbida semen sing tepat, cermet, keramik, PCBN.

 

Fitur:

Mesin sing apik lan ngasah awake dhewe. Akurasi permukaan sing luar biasa, efisiensi penghapusan stok sing dhuwur, daya tahan sing apik, lan umur dawa. Panas maksimal tahan suhu 300.

 

Ikatan Vitrified (Roda grinding periferal keramik)

Aplikasi:

Utamaly used for ing precise edge grinding of PCD,PCBNlan cermet.

Fitur:

Compsemangat karo resin, ikatan vitrified duwe retentivity bentuk sing luwih apik, stabilitas panas lan umur dawa.

Mesin grinding sing cocog

AGATHON, WAIDA, WENDT, EWAG, TDG-MT, Dongguan Chenggong Automation, lsp.


Aplikasi:

It is mainly used for ing peripheral grinding of indexable blade, plane cutter, milling , cutting blade, welding blade, machine clip blade, carbide, ceramics, cermets, PCD, CBN, etc including ing grinding of end face, radius and relief angle.

Kaluwihan:

1. Chipping nglereni ngisor
2. Retensi akurasi permukaan sing apik
3. Efisiensi penghapusan saham sing dhuwur
4. Kualitas mutakhir sing unik


SPESIFIKASI

6A2H, 11A2, 11A2B, 2A2T, 11A2H, 12A2T, 15A2T

Rod Grinding Diamond periferal kanggo sisipan sing bisa diindeks, kudu akurasi geometris kanthi tingkat dhuwur, kanthi kemampuan ngilangi bahan sing signifikan. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis roda supaya cocog karo kabeh mesin populer, kayata WENDT, WAIDA, AGATHON, EWAG, COBORN, lsp.

Cocog kanggo mesin mecah:
AGATHON:
400 Seri: 400PENTA, 400COMBI, 400SEMI, 400PERI.
350 Series: 350T & B, 350COMBI
250 Series: AGATHON, PA250
Wendt:
400 Seri: WAC715, WAC735
350 Series: WAM336
WAIDA:
AP460E
TUNGGAL, WBN, WAIDA, VIOTTO, AMT, PETER WOLTERS, EWAG, lsp.

Panas Tags: Roda grinding periferal, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China