Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel
  • Air ProResin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel

Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel

kaluwihan Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel Efisiensi nglereni dhuwur, ngasah awake dhewe, kurang ngalang-alangi, nyuda grinding burn nalika ana kedadeyan kerjane Fleksibilitas sing apik bakal bisa nambah kekasaran permukaan, sing biasane digunakake kanggo grinding kasar, grinding semi-fine, polishing lan proses liyane Dibandhingake karo silikon karbida konvensional, roda berlian resin duwe tarif ngilangi material sing apik, umur rodhane luwih dawa lan biaya grinding sing luwih murah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel

50 / 60mm Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong

Slading Blade / Knife

 

 

2.Fitur Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel

Cocog kanggo motong pinggiran piso slitting sing asring digunakake ing mesin irisan karton otomatis.;

Cepet lan awet;

Mecah garing tanpa bahan pendingin cair;

Ora perlu diasah maneh sadurunge digunakake;

Diameter bolongan lan bantalan prewangan bisa disesuaikan miturut macem-macem jinis Grinders.

 

3. Aplikasi Aplikasi Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel

Roda berlian ikatan resin (roda abang ing gambar) umume digunakake kanggo mesin lading karbida tungsten sing asring digunakake ing Mesin Papan Bergelombang.

Roda résin CBN CBN (roda ijo ing gambar) cocog kanggo pisau baja (9CrSi, Cr12MoV, W18Cr4V, W6, lsp).

warna, diameter bolongan, jembaré wedhi, dhuwure wedhi, bantalan bisa disesuaikan miturut sarat.

4.Rincian Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel

 5.pesifikasi Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel

Abrasive: Intan / CBN

Agen obligasi: Resin

Diameter: 50 / 60mm

Hole: 20mm

Slan Jembar: 4 ~ 6

Grit: 150 # (

 

6. Keuntungan Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel

Efisiensi nglereni dhuwur, ngasah awake dhewe sing apik, kurang ngalangi, nyuda grinding nalika kedadeyan bisa digunakake

 

Keluwesan sing apik bakal bisa nambah kekasaran permukaan, sing biasane digunakake kanggo grinding kasar, grinding semi-fine, polishing lan proses liyane

 

Dibandhingake karo karbida silikon konvensional, roda berlian resin nduweni tingkat penghapusan material sing apik, umur rodha sing luwih dawa lan biaya grinding sing luwih murah

 

Roda berlian ikatan resin umume mbusak bahan nganti 10 kali luwih cepet tinimbang rodha ikatan logam

 



Panas Tags: Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.