Rodha Diamond & CBN kanggo gilingan CNC multi-poros
  • Air ProRodha Diamond & CBN kanggo gilingan CNC multi-poros

Rodha Diamond & CBN kanggo gilingan CNC multi-poros

Rodha Diamond & CBN kanggo gilingan CNC multi-poros utamane digunakake kanggo mecah alat pemotong sing dikontrol digital kayata tungsten karbida, baja kecepatan tinggi, bor stainless, endmill lan reamer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rodha Diamond & CBN kanggo gilingan CNC multi-poros

Applicaition of Rodha Diamond & CBN kanggo gilingan CNC multi-poros:

Utamane digunakake kanggo mecah alat nglereni sing dikontrol digital kayata tungsten karbida, baja kecepatan tinggi, bor stainless, endmill lan reamer.

 

Feature of Rodha Diamond & CBN kanggo gilingan CNC multi-poros:

Mecah jero, pakan cepet, efisiensi dhuwur, resistensi nyandhang sing apik lan retensi bentuk. Geter minimalis, momotan sithik. Resin tahan panas sing diimpor digunakake kanggo nggawe roda grinding kanthi stabilitas tahan panas lan retensi bentuk sing dhuwur. Bisa nyuda kobong kanthi efektif lan ningkatake kualitas mecah permukaan benda kerja. Panas maksimal tahan suhu 300 

 

Mmesin grinding atched:

WALTER, ANCA, Schuette, Saacke, Michael Deckel, ROLLOMATIC, Topwork,

Schneeberge, Strausak, Makino.

 

Panas Tags: Roda Diamond & CBN kanggo grinding, multi-poros CNC, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.