alat tangan rasp Plastik nangani file berlian
  • Air Proalat tangan rasp Plastik nangani file berlian

alat tangan rasp Plastik nangani file berlian

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi rasp alat tangan kanggo ngrampungake file berlian Plastik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

alat tangan rasp Plastik nangani file berlian
Beda bentuk file berlian kalebu segi telu konoid datar papat persegi

Ukuran: 178 * 75mm
Fitur: Bisa digunakake kanggo ngajokake bahan atose logam lan bahan non-logam sing kuwat.
Aplikasi: Cocog kanggo proses produk kaca, cetakan polesan, deburring lan chamfering pinggiran.

Panas Tags: alat tangan rasp Plastik menangani file berlian, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Cina, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.