tuwung jinis grinding gembong
  • Air Protuwung jinis grinding gembong

tuwung jinis grinding gembong

Tipe cangkir khusus grinding wheel Supply cup type berlian grinding wheel Stainless steel type grinding wheel Resin grinding wheel Resin diamond grinding wheel

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding jinis cangkir, roda grinding berlian jinis cangkir
Karakteristik roda berlian: kekerasan dhuwur, kekuatan kompresi sing dhuwur, lan resistensi nyandhang sing apik.

Obyek mecah: mecah bahan hard lan rapuh lan wesi hard, porselen alumina dhuwur, kaca optik, watu permata akik, bahan semikonduktor, watu; tingkat dhuwur, presisi tinggi, konsumsi sing kurang lan umur dawa

Panas Tags: cangkir roda grinding berlian