Kepala waja berlian obligasi perunggu kanggo grinding pinggiran kaca
  • Air ProKepala waja berlian obligasi perunggu kanggo grinding pinggiran kaca

Kepala waja berlian obligasi perunggu kanggo grinding pinggiran kaca

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake kepala grinding intine Bronze kanggo grinding pinggiran kaca. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

kinerja grinding sing tajem lan tahan suwe lan tetep bentuk alur rodha utuh kanggo wektu sing luwih suwe

Efisiensi tinggi mecahora rusak utawa kobong

Kemampuan tahan nyandhang banget

Adaptasi amba kanggo macem-macem jinis pinggiran kaca

  1. Fitur

pkinerja grinding sing tajem lan tahan suwe lan tetep bentuk alur rodha utuh kanggo wektu sing luwih suwe

Efisiensi tinggi mecahora rusak utawa kobong

Kemampuan tahan nyandhang banget

Adaptasi amba kanggo macem-macem jinis pinggiran kaca

 

 

3.aplikasi kepala grinding intan ikatan Gangsa kanggo grinding pinggiran kaca

cocog kanggo mesin pinggiran lurus lan mesin bilateral ing pasar

 

 

 

4.detail

 

 

 

5.pesepat kepala grinding ikatan tembaga kanggo grinding pinggiran kaca

Abrasive: Intan

Agen obligasi:Resing / Gangsa

rodha tembaga

Dhiameter

Dhuwur

Jembar

Lubang (disesuaikan)

Grit (disesuaikan)

Jinis

 

100

8

5

22

240

t4

 

130

10

8

12

240

cangkir

 

150

10

8

12

240

t3

 

150

7

5

22

240

r3

 

175

7

5

22

240

t3

 

rodha resin

Dhiameter

Dhuwur

Jembar

Lubang (disesuaikan)

Grit (disesuaikan)

Jinis

 

130

12

15

12

240

cangkir

 

150

12

15

12

240

cangkir

 

 

 

 

mecah sirah

35 * 22 * ​​r5

 

50 * 22 * ​​t4

 

6.advantages of Bronze bond diamond mecah sirah for glass edge grinding

resistensi nyandhang luwih apik,

umur panjang

bisa nggiling kaca kanthi macem-macem kekandelan



Panas Tags: Kepala gerinda berlian ikatan perunggu kanggo grinding pinggiran kaca, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.