Intan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca
  • Air ProIntan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca
  • Air ProIntan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca
  • Air ProIntan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca
  • Air ProIntan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca
  • Air ProIntan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca
  • Air ProIntan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca
  • Air ProIntan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca

Intan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca

Diamond Drill Bits lan countersinks minangka alat berlian kanggo ngebor bolongan kaca lan counter. Uga bisa ngebor bolongan kayata keramik, porselen, watu, watu gamping, watu permata, marmer, granit, batu tulis, cangkang lan balung. Uga pengeboran akik utawa ekstraksi inti. Bit bor intan lan countersinks kanggo bolongan kaca kalebu macem-macem jinis batang, kayata batang lurus, batang taper, batang utas internal lan eksternal. Kekandelan tembok kanthi inten biasane 1mm lan dhuwure 10mm.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Diamond Drill Bits lan countersinks minangka alat berlian kanggo ngebor bolongan kaca lan counter.

Uga bisa ngebor bolongan kayata keramik, porselen, watu, watu gamping, watu permata, marmer, granit, batu tulis, cangkang lan balung. Uga pengeboran akik utawa ekstraksi inti.

Bit bor intan lan countersinks kanggo bolongan kaca kalebu macem-macem jinis batang, kayata batang lurus, batang taper, batang utas internal lan eksternal. Kekandelan tembok kanthi inten biasane 1mm lan dhuwure 10mm.

Teknologi:
Nganggo baja berkualitas tinggi minangka matriks, dibentuk liwat sinter pencet panas sing panas banget.

Fitur bit pengeboran berlian lan countersinks kanggo bolongan kaca:
Nggarap banyu adhem, presisi tinggi, grinding sing tajem, swara kurang, ora ana geter, ora ana ujung sing rusak, efisiensi tahan resistensi sing dhuwur, umur panjang.

Tips Operasi:
Langkah 1, Miringake 45 derajat dhisik, ngeborake bentuk bulan sabit.
Langkah 2, Bor ing 90 derajat nganggo banyu.
Langkah 3, Rampungake ngebor bolongan sing apik lan apik.

PERHATIAN:
1. Sawise instalasi, atur & priksa manawa ngantem, banjur operasi normal
2. Pengeboran sing lancar, aja menehi tekanan lateral lan spud kurva
3. Kudu nambah cukup banyu kanggo adhem lan pelumasan kanggo nyuda produk nyandhang lan nutupi
4. Pengeboran garing duwe pengaruh gedhe tumrap urip bebrayan.
5. Operator kudu nganggo peralatan protèktif kanggo njaga operasi sing aman

 

Barang Jinis wadhah Diameter Kepala Kekandelan tembok Dhuwur Diamond Dawane total
Diamond Bor Klambi lurus 5mm-100mm 1mm 10mm 55mm / 65mm / 75mm / 95mm
Taper shank 5mm-100mm 1mm 10mm 55mm / 65mm / 75mm / 95mm
Thanked shank 5mm-100mm 1mm 10mm 55mm / 65mm / 75mm / 95mm
Countersink 5mm-100mm batin â € ”â €” â € ”â €” â € ”â €”

 

 

Panas Tags: Intan Bor Bor lan Countersink Kanggo Bolongan Kaca, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.