Intan Lan CBN Nglereni Roda
  • Air ProIntan Lan CBN Nglereni Roda
  • Air ProIntan Lan CBN Nglereni Roda
  • Air ProIntan Lan CBN Nglereni Roda
  • Air ProIntan Lan CBN Nglereni Roda
  • Air ProIntan Lan CBN Nglereni Roda
  • Air ProIntan Lan CBN Nglereni Roda

Intan Lan CBN Nglereni Roda

Rodha sing dipotong Diamond lan CBN digunakake kanggo nglereni bahan lan panggunaan slotting, umume bahan kayata kaca, keramik, watu, karbida nggunakake setir pemotong berlian lan setelan roda pemotong CBN kanggo bahan sing padha karo baja.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rodha sing dipotong Diamond lan CBN digunakake kanggo nglereni bahan lan panggunaan slotting, biasane bahan kayata kaca, keramik, watu, karbida nggunakake setir pemotong berlian lan setelan roda pemotong CBN kanggo bahan sing padha karo baja.

Mangkene katrangan rinci:
Roda pemotong berlian: umume digunakake kanggo nglereni lan nglereni keramik, kristal, waktu, GMA, karbida, bahan magnetik, tabung kaca gelombang listrik lan kaca optik.
Roda nglereni CBN: umume digunakake kanggo nglereni lan nglereni baja alat, baja cetakan, baja bear, baja tahan panas, stainless steel, lan besi cor.

Industri utama ditrapake:
1, batang baja Tungsten, dicokot bor (bar sectional
nglereni), bit PCB mikro-bor, ujung mati, batang elektroda, piso Gong, anter jemput industri tekstil, jurnal alat mesin, poros alat mesin, lsp.
2, Kaca optik, kalebu lensa kamera, lensa mikroskop.
Lensa pembesar, lensa teleskop, lensa tontonan, lsp.
3, Batang katup ing mesin otomotif
4, Kanggo ngiris irisan garing watu superfine
5, Kanggo Pangolahan Bahan Magnetik
6, Kanggo Slot Motong Bantalan Rem
7, Kanggo papan Sirkuit
8, kanggo ngolah safir

Nglereni rodha kanthi macem-macem jinis:


Gunakake aplikasi roda:



Fitur:

1) Cutting Cepet, ningkatake efisiensi nglereni
2) Gratis chipping, Permukaan nglereni lan pinggiran sing apik
3) Pemotongan lan grooving sing Tepat, Dhuwur ketepatan.
4) Motong sing alus, ora ana gunting glathi
5) Umur luwih dawa tinimbang roda pemotong abrasif tradhisional.

Spesifikasi Popular
Spesifikasi D (mm) T (mm) E (mm) H (mm) X (mm) Grit
1A1R 100 × 1.0x31.75x10mm 100 1 0.8 31.75 10 D126 utawa disesuaikan
1A1R 125 × 1.0x31.75x10mm 125 1 0.8 31.75 10 D126 utawa disesuaikan
1A1R 150 × 1.0x31.75x10mm 150 1 0.8 31.75 10 D126 utawa disesuaikan
1A1R 150 × 0.8 × 31.75x10mm 150 0.8 0.6 31.75 10 D126 utawa disesuaikan
1A1R 150 × 0,5 × 31,75x10mm 200 1 0.8 31.75 10 D126 utawa disesuaikan
1A1R 200 × 1.0x31.75x10mm 200 1 0.8 31.75 10 D126 utawa disesuaikan
1A1R 300 × 1.0x31.75x10mm 300 1.5 1.3 31.75 10 D126 utawa disesuaikan
1A1R 400 × 1.0x31.75x10mm 400 2 1.8 31.75 10 D126 utawa disesuaikan





Panas Tags: Intan lan CBN Nglereni Roda, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Pabrik China