Roda Mecah Diamond Listrik
  • Air ProRoda Mecah Diamond Listrik

Roda Mecah Diamond Listrik

Wheel Grinding Diamond Elektroplating, Blade Cutting, rodha tuwung (phi 100), file berlian grinding wheel magnetik, sirah grinding, pengeboran lan sapanunggalane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blade nglereni, roda cangkir (phi 100), file berlian grinding wheel magnetik, sirah grinding, pengeboran lan sapanunggalane. Fitur Wheel Grinding Diamond Elektroplating: efisiensi proses sing cetha, dhuwur, stabilitas bentuk sing apik, bisa diproses ing permukaan kompleks, ora prelu dipotong.

Panas Tags: Wheel Grinding Diamond Listrik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China