Diamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide

Diamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide

Jinis roda gerinda berlian ikatan resin iki khusus digunakake kanggo ngasah pisau gergaji tungsten karbida. Bentuk biasane jinis 4A2. Sampeyan bisa yakin bisa tuku rodha mecah berlian kanggo tungsten karbida saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jinis roda gerinda berlian ikatan resin iki khusus digunakake kanggo ngasah pisau gergaji tungsten karbida. Bentuk biasane jinis 4A2. Sampeyan bisa yakin bisa tuku rodha mecah berlian kanggo tungsten karbida saka kita.

Bahan: inten

Jinis obligasi: Resin

Awak: Alumina

4A2 Grafik Ukuran Wheel Grinding
4A2 D * T * H * W * X
Kanggo untu agul-agul tungsten karbida
D T H W X
Inci mm Inci mm Inci mm Inci mm Inci mm
4 100 1/3 8.5 1-1 / 4 31.75 1/5 5 1/8 3
4 100 1/3 8.5 1-1 / 4 31.75 2/5 10 1/8 3
5 125 1/2 12.7 1-1 / 4 31.75 1/5 5 1/8 3
5 125 1/2 12.7 1-1 / 4 31.75 2/5 10 1/8 3
6 150 3/5 15 1-1 / 4 31.75 1/5 5 1/8 3
6 150 3/5 15 1-1 / 4 31.75 2/5 10 1/8 3
8 200 7/10 20 1-1 / 4 31.75 1/5 5 1/8 3
8 200 7/10 20 1-1 / 4 31.75 2/5 10 1/8 3


Panas Tags: Diamond Grinding Wheel Kanggo Tungsten Carbide, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China