Roda grinding Resin Bond CBN Tiga Lubang Kanggo mesin pemotong Kertas
  • Air ProRoda grinding Resin Bond CBN Tiga Lubang Kanggo mesin pemotong Kertas

Roda grinding Resin Bond CBN Tiga Lubang Kanggo mesin pemotong Kertas

Roda grinding Resin Bond CBN Tiga Lubang Kanggo mesin pemotong Kertas. Produk iki cocog kanggo mecah pisau pemotong kertas. Digawe alloy aluminium berkualitas tinggi, kinerja grinding awet lan apik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

  1. Jeneng

Roda grinding Resin Bond CBN Tiga Lubang Kanggo mesin pemotong Kertas

 

 

2.fitur & aplikasi

CBN mecah roda kanggo mecah baja kecepatan tinggi lan baja tungsten.

Produk iki cocog kanggo mecah pisau pemotong kertasBahan Cr12MoV, D2, D2D, kayata nglereni pucuk blading 610mm agul-agul rotary gedhe.

Kinerja sing tajem lan awet, ora bakal ana rereged ireng ing kertas sawise digiling.

 

4.detail


 


 

5.penting

Abrasive: CBN

Diameter: 4 "/ 100mm

Lubang: 20mm / 30mm

Jembar Pasir: 6mm

Dhuwur: 16mm / 20mm

Grit: 150 #

 

 

 

6. kaluwihan

Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, kinerja grinding sing awet lan apik.

Panas Tags: Resin Bond CBN grinding wheel Three Hole Kanggo Mesin nglereni Kertas, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China