Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca
  • Air ProRoda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca

Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca

Ing ngisor iki babagan roda berlian ikatan Resin kanggo grinding pinggiran kaca sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti rodha berlian obligasi Resin kanggo mecah kaca. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca



 Features of Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca


nyedhiyakake kinerja mecah sing tajem lan awet lan njaga bentuk alur rodha utuh kanggo wektu sing luwih suwe

Efisiensi tinggi mecahora rusak utawa kobong

Kemampuan tahan nyandhang banget

Adaptasi amba kanggo macem-macem jinis pinggiran kaca

 

 

3.applications of Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca

cocog kanggo mesin pinggiran lurus lan mesin bilateral ing pasar

 

 

 

4.details of Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca

 

 

 

5.specificantions of Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca

Abrasive: Intan

Agen obligasi:Resing / Gangsa

rodha tembaga

Dhiameter

Dhuwur

Jembar

Lubang (disesuaikan)

Grit (disesuaikan)

Jinis

 

100

8

5

22

240

t4

 

130

10

8

12

240

cangkir

 

150

10

8

12

240

t3

 

150

7

5

22

240

r3

 

175

7

5

22

240

t3

 

rodha resin

Dhiameter

Dhuwur

Jembar

Lubang (disesuaikan)

Grit (disesuaikan)

Jinis

 

130

12

15

12

240

cangkir

 

150

12

15

12

240

cangkir

 

 

 

 

mecah sirah

35 * 22 * ​​r5

 

50 * 22 * ​​t4

 

6.advantages of Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca

resistensi nyandhang luwih apik,

umur panjang

bisa nggiling kaca kanthi macem-macem kekandelan

 

 

 



Panas Tags: Roda berlian ikatan resin kanggo mecah kaca, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China