Roda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca

Roda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca

Roda cangkir berlian pelek cocok kanggo kabeh jinis kaca ing industri kaca kayata kaca bangunan, kaca mebel, kaca otomatis, kaca fotovoltaik lan liya-liyane.
Roda cangkir berlian lengkap kanggo kaca biasane digunakake ing posisi No.2 utawa No.3 miturut jinis mesin. Kanggo mesin pinggir lurus, mesin beveling, mesin bilateral, mesin kontrol numerik, kayata Bavelloni, Bottero, Glassline, Schiatti, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dianggo setir cangkir berlian lengkap kanggo kaca:

Roda cangkir berlian pelek cocok kanggo kabeh jinis kaca ing industri kaca kayata kaca bangunan, kaca mebel, kaca otomatis, kaca fotovoltaik lan liya-liyane.

Posisi:

Biasane digunakake ing posisi No.2 utawa No.3 miturut jinis mesin.

Jinis mesin:

Mesin pinggir lurus, mesin beveling, mesin bilateral, mesin kontrol numerik, kayata Bavelloni, Bottero, Glassline, Schiatti, lsp

Roda Piala Diamond Diamond Lengkap kanggo Bagan Ukuran Kaca:

Jinis Spesifikasi
(Diameter * Kandel * Bolongan)
Bagian Diamond Grit
Rim terus-terusan 175 * 35 * 12/22/50 10 * 10 80 # 100 # 120 # 150 # 180 # 240 #
175 * 35 * 12/22/50 8 * 10 80 # 100 # 120 # 150 # 180 # 240 #
175 * 35 * 12/22/50 8 * 8 80 # 100 # 120 # 150 # 180 # 240 #
150 * 35 * 12/22/50 10 * 10 80 # 100 # 120 # 150 # 180 # 240 #
150 * 35 * 12/22/50 8 * 10 80 # 100 # 120 # 150 # 180 # 240 #
150 * 35 * 12/22/50 8 * 8 80 # 100 # 120 # 150 # 180 # 240 #
130 * 35 * 12/22/50 10 * 10 200 # -240 #
130 * 35 * 12/22/50 8 * 8 200 # -240 #


Panas Tags: Roda Piala Diamond Diamond Lengkap Kanggo Kaca, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China