Roda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato
  • Air ProRoda Mecah Sato

Roda Mecah Sato

Rod grinding hibrida yaiku roda intan sing nembe dikembangake, khusus kanggo pabrik alat karbida, sing uga bisa digunakake kanggo pabrik alat Segar lan ngasah maneh, ing Alat CNC lan Penggiling Cutter. Kanthi fitur tingkat penghapusan saham sing dhuwur, kemampuan nglereni sing apik, klamben sing gampang, produktivitas sing luwih dhuwur, wektu proses sing luwih cendhek, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod grinding hibrida yaiku roda intan sing nembe dikembangake, sing khusus kanggo pabrik alat karbida.
Kanthi fitur tingkat penghapusan saham sing dhuwur, kemampuan nglereni sing apik, klamben sing gampang, produktivitas sing luwih dhuwur, wektu proses sing luwih cendhek, lsp.

Spesifikasi:
Wangun: 1A1. 1V1, 12V9,11V9
Materi: Intan utawa CBN
Grit: 150 # 230 # 270 # utawa disesuaikan
Awak: waja
Ikatan: logam
nglereni ambane 6mm
tarif feed:90-120mm / min.

Intan hibrida lan rodha CBN digunakake kanggo operasi mecah Fluting, Clearance & Gashing.

1A1 Plain bentuk roda Fluting
D T H X Grit Ikatan Conc.
75/100/125/150 6/10/12/15/20 20 / 31.75 / 32 10 D107-D54 Hibrida 100% -125%

Rodha 1A1 digunakake kanggo mecah waja alat kanggo mbusak stok sing akeh banget.
Kacepetan sing disaranake yaiku 14 "18m / s.

Roda gashing amba 1V1
D T H X V Grit Ikatan Conc.
75/100/125/150 6/10/12/15/20 20 / 31.75 / 32 10 10/15/30/15/60 D107-D54 Hibrida 100% -125%

Rodha 1V1 digunakake mligi kanggo gashing. Uga bisa digunakake kanggo flute yen sudut kurang saka 20 derajat.
Kacepetan sing disaranake yaiku 20 "30m / s.

Roda Gashing Piala 12V9 Flaring
D H U X V Grit Ikatan Conc.
100/125 20 / 31.75 / 32 3 10 45 D107-D54 Hibrida 100% -125%

Roda 12V9 / 45 minangka alternatif Gashing kanggo ngganti rodhane 1V1.
Kacepetan sing disaranake yaiku 20 "30m / s.

11V9
D H U X V Grit Ikatan Conc.
100/125 20 / 31.75 / 32 3 10 45 D107-D46 Hibrida 100% -125%

11V9 wheel digunakake kanggo mecah ujung OD lan ujung. Butuh ukuran grit sing luwih apik kanggo nawakake luwih apik
lumahing. Kecepatan sing disaranake yaiku 25 "35m / s.

Fitur
1. resistensi mecah rendah lan suhu mecah sithik, ora ana retak, kobong lan deformasi termal.
2. stabilitas suhu dhuwur ing tandem kanthi tingkat penghapusan materi sing mundhak
3. Ngurangi siklus lan wektu mecah saben unit produk
4. Umur panggunaan rodha luwih dawa
5. Durasi luwih dawa antarane interval klamben
6. Tingkat pemotongan utama

Aplikasi:
Iki kalebu nanging ora winates kanggo:
1. Mecah gratisan
2.Gas
3.Cutoff
4.Giling Diameter mecah
5.Pinch / Peeling grinding
6. Lebokake mecah
7. Alur mecah alat karbida bunder
8. rodha berlian digunakake kanggo nggulingake pabrik lan bit, sing banjur digunakake kanggo pabrik lan ngebor macem-macem komponen ing industri aerospace lan listrik.




Panas Tags: Wheel Grinding Hybrid, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China