rodha mecah obligasi logam
  • Air Prorodha mecah obligasi logam

rodha mecah obligasi logam

Roda grinding berlian minangka alat sing cocog kanggo mecah karbida, keramik, kaca lan bahan liyane. Iki minangka mecah sing cocog banget. alat Ing artikel iki, kita bakal fokus ing ikatan logam (roda grinding obligasi tembaga). Ikatan logam (ikatan tembaga) umume digunakake kanggo nggawe rodha mecah berlian. Rod grinding berlian jaminan tembaga ditrapake kanthi formabilitas sing apik, kekuatan dhuwur lan kateguhan tartamtu. Nanging rodha mecah digawe saka roda mecah obligasi logam ora ngasah awake dhewe.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik kita nggunakake roda grinding obligasi logam kanthi macem-macem rasio kanggo ngasilake roda grinding perunggu, sing nduweni keseimbangan dinamis lan statis sing apik lan efek mecah sing apik banget. Minangka pilihan sing cocog kanggo pabrikan.
Fitur roda gerinda ikatan logam:
1. resistensi nyandhang apik, kekuwatan nyekeli abrasif sing kuat, umure rodha dawa;
2. Kinerja pemotongan sing apik banget nalika ngolah bahan sing alus lan rapuh kayata kaca lan ferit.
Gunakake roda grinding obligasi logam:

Digunakake kanggo mecah bahan sing atos lan rapuh lan bahan logam kayata kaca, keramik, ferit, bahan semikonduktor, watu, lan liya-liyane. Iki digunakake kanggo proses pamrosesan lan grinding elektrolitik saka bahan karbida semen, uga grinding latihan intan kanggo grinding lan pusat mesin.

Roda grinding berlian (flat, kupu, mangkuk, tuwung) digawe saka ikatan tembaga, ikatan resin lan metode elektroplating. Roda grinding perunggu cocok kanggo mecah kaca optik, ujung kaca kaca, bahan semikonduktor, lan watu keramik sing alus lan rapuh. Rod gerinda berlian ikatan resin cocok kanggo alat sing paling apik saka macem-macem bahan paduan keras kayata paduan keras, grinding alat pemotong, pisau gergaji paduan keras, lan pemotong penggilingan kayu paduan. Roda grinding elektroplasi cocok kanggo ngolah bahan logam keras lan non-logam.

Roda grinding berlian minangka alat sing cocog kanggo mecah karbida, keramik, kaca lan bahan liyane. Pabrik kita nganggo berlian bermutu, digabung karo formula teknologi canggih, kualitas produk sing stabil lan andal, efisiensi grinding sing dhuwur, lan biaya grinding sing murah. Iki minangka mecah sing cocog banget. alat Ing artikel iki, kita bakal fokus ing ikatan logam (roda grinding obligasi tembaga). Ikatan logam (ikatan tembaga) umume digunakake kanggo nggawe rodha mecah berlian. Rod grinding berlian jaminan tembaga ditrapake kanthi formabilitas sing apik, kekuatan dhuwur lan kateguhan tartamtu. Nanging rodha mecah digawe saka roda mecah obligasi logam ora ngasah awake dhewe.

Panas Tags: setir grinding obligasi logam, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China