Roda Piala Diamond Resin Kanggo Kaca Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Resin Kanggo Kaca Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Resin Kanggo Kaca Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Resin Kanggo Kaca Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Resin Kanggo Kaca Kaca
  • Air ProRoda Piala Diamond Resin Kanggo Kaca Kaca

Roda Piala Diamond Resin Kanggo Kaca Kaca

Roda cangkir berlian ikatan resin digunakake kanggo ngolah pinggiran kaca, biasane kanggo mecah kanthi apik sawise posisi roda gerinda berlian obligasi logam. Sampeyan bisa yakin bisa tuku roda cangkir berlian ikatan resin kanggo kaca ing kaca saka pabrik lan bakal menehi sing paling apik layanan sawise-sale lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda cangkir berlian ikatan resin digunakake kanggo ngolah pinggiran kaca, biasane kanggo mecah kanthi apik sawise posisi rodha mecah berlian obligasi logam.

Ukuran biji biasane 200 # bolong lan 240 # bolong. Diameter bisa 100mm, 130mm lan 150mm miturut jinis mesin klien.

Roda cangkir berlian ikatan resin uga digunakake kanggo tungsten karbida lan alat bahan liyane kanggo grinding kasar medium lan grinding alus.

Ing ngisor iki minangka spesifikasi populer jinis roda cangkir berlian ikatan resin kanggo mesin kaca.

Jinis Spesifikasi
(Diameter * Kandel * Lubang Arbor)
Bagian Diamond Grit
Rodha resin 150 * 35 * 12/22/50 15 * 10 200 # -240 #
150 * 35 * 12/22/50 10 * 10 200 # -240 #
130 * 35 * 12/22/50 10 * 10 200 # -240 #
130 * 35 * 12/22/50 8 * 8 200 # -240 #
100 * 35 * 12/22/50 10 * 10 200 # -240 #
100 * 35 * 12/22/50 8 * 8 200 # -240 #


Panas Tags: Roda Piala Diamond Resin Kanggo Edging Kaca, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China