rodha mecah ikatan resin
  • Air Prorodha mecah ikatan resin
  • Air Prorodha mecah ikatan resin

rodha mecah ikatan resin

Seri resin ikatan borida nitrida kubik: umume digunakake kanggo ngolah baja kecepatan tinggi, besi cor lan bahan liyane. Seri berlian obligasi resin: umume digunakake kanggo ngolah karbida semen, baja tahan karat, keramik, bahan magnetik, bahan silikon, paduan semprotan termal lan bahan liyane. Sugeng tuku roda grinding bond resin saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kategori roda grinding bond resin: Produk Perusahaan Aplikasi Industri Ikatan Resin Aplikasi Alat Cukur Baja Stainless Steel Mesh End Grinding

Seri resin ikatan borida nitrida kubik: umume digunakake kanggo ngolah baja kecepatan tinggi, besi cor lan bahan liyane. Seri berlian obligasi resin: umume digunakake kanggo ngolah karbida semen, stainless steel, keramik, bahan magnetik, bahan silikon, campuran semprotan termal lan bahan liyane

Produk ikatan resin duwe ciri ngasah awake dhewe, nglereni tajem, efisiensi grinding sing dhuwur, kasarasan permukaan sing diproses, kurang ngasilake panas, lan bahan kerja sing ora kobong. Cocog kanggo mecah efisiensi lan presisi tinggi.

Seri resin ikatan borida nitrida kubik: umume digunakake kanggo ngolah baja kecepatan tinggi, besi cor lan bahan liyane.
Seri berlian ikatan resin: umume digunakake kanggo ngolah karbida semen, stainless steel, keramik, bahan magnetik, bahan silikon, campuran semprotan termal lan bahan liyane.

Panas Tags: setir grinding bond resin, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China