Roda grinding bali kanggo safir
  • Air ProRoda grinding bali kanggo safir

Roda grinding bali kanggo safir

Rod grinding eksternal sing vitrified digunakake kanggo mecah eksternal, permukaan lan panggilingan tanpa pusat. Roda grinding bali kanggo safir digunakake kanggo grinding pinggir safir, silikon, kuarsa lan keramik. Mecah kasar lan alus uga kasedhiya. Sing paling apik bisa entuk efek polesan 1μm.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding bali kanggo safir
Application of Roda grinding bali kanggo safir:
Rod grinding eksternal sing vitrified digunakake kanggo mecah eksternal, permukaan lan panggilingan tanpa pusat. Rod grinding edge Vitrified digunakake kanggo grinding pinggir safir, silikon, kuarsa lan keramik. Mecah kasar lan alus uga kasedhiya. Sing paling apik bisa entuk efek polesan 1μm.
 
Feature of Roda grinding bali kanggo safir:
1ã € Efisiensi mecah dhuwur;
2ã € Pangolahan presisi tinggi;
3. Apik ngasah awake dhewe;
4ã € Suwene umur
Panas Tags: Roda grinding bali kanggo safir, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China