Roda berlian kanggo mecah sisi wafer silikon
  • Air ProRoda berlian kanggo mecah sisi wafer silikon

Roda berlian kanggo mecah sisi wafer silikon

Sugeng rawuh kanggo tuku setir Intan kanggo mecah wafer silikon ing sisih mburi saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda penipisan wafer umume digunakake kanggo penipisan lan grinding wafer semikonduktor sing apik. Roda grinding penipisan wafer silikon sing diproduksi dening perusahaan bisa ngganti produk impor lan digunakake kanthi stabil ing mesin grinding ing Jepang, Jerman, Amerika Serikat, Korea Selatan lan roda grinding sing diproduksi kanthi domestik kanthi kinerja grinding sing unggul lan kinerja biaya tinggi.
Obyek aplikasi: piranti diskrit, wafer silikon landasan sirkuit integral lan pangolahan wafer silikon asli
Bahan bahan kerja: bahan semikonduktor kayata silikon monokristalin
Prosedur pangolahan: pamrosesan penipisan punggung, pamrograman grinding kasar kanggo grinding ngarep lan pamrograman grinding sing apik
Sanding Diamond Grinding Wheels Perusahaan kami nyedhiyakake roda grinding kanthi macem-macem spesifikasi lan bentuk umum, sing bisa diproses miturut syarat pelanggan, lan pelanggan spesifikasi liyane uga bisa ngolah gambar.

Roda grinding tipis Silinder wafer thinning grinding utamane digunakake kanggo tipis lan grinding wafer semikonduktor sing apik. Roda grinding penipisan wafer silikon sing diprodhuksi bisa ngganti produk impor lan digunakake kanthi stabil ing mesin grinding ing Jepang, Jerman, Amerika Serikat, Korea Selatan lan roda grinding sing diproduksi kanthi domestik. Roda grinding duwe kinerja grinding sing unggul lan kinerja biaya tinggi. Obyek pangolahan: piranti diskrit, wafer silikon landasan sirkuit integral lan wafer silikon asli, lsp. Bahan workpiece: bahan semikonduktor kayata silikon monokristalin

Roda berlian kanggo mecah sisi wafer silikon

Panas Tags: Roda berlian kanggo mecah sisi wafer silikon, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China