rodha mecah listrik
  • Air Prorodha mecah listrik

rodha mecah listrik

Rod grinding elektroplated iki bisa ditrapake ora mung kanggo alat grinding, nanging uga kanggo macem-macem alat tahan aus. Nomer ukuran partikel sing luwih cilik (#), alloy rodha luwih kenthel, luwih cepet ngasah piso, sing digunakake kanggo ngasah utawa ngasah piso, luwih gedhe jumlah ukuran partikel (#), paduan roda sing luwih alus, luwih alon ngasah, lan digunakake kanggo ngasah piso cilik utawa cilik. .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

rodha mecah listrik

Roda grinding berlian jinis mangkuk listrik (spesifikasi: 100 * 35 * 20 * 10 * 5), digunakake kanggo ngasah mesin, 80 #, 100 #, 150 #, 200 #, 240 #, 320 #, 400 #, 600 # kasedhiya Yen ukuran partikel padha, perusahaan nggunakake produksi lini perakitan kanggo njamin kualitas produk. Ora ana kedadeyan sing ora cocog kayata peeling sing ora bisa dihindari ing produksi manual.
Panggunaan: Umume digunakake kanggo bahan non-logam sing keras lan rapuh, kayata kaca optik, keramik, ferit, watu permata, lsp. Kanggo pamrosesan bunder lan pesawat njaba, lan uga kanggo mecah produk paduan sing atos. Uga ana rodha grinding intan sing bentuk mangkuk kanthi diameter 125/150 sing bisa disesuaikan.

Panas Tags: roda grinding listrik