CBN Grinding Disc Kanggo Spring Grinding
  • Air ProCBN Grinding Disc Kanggo Spring Grinding

CBN Grinding Disc Kanggo Spring Grinding

CBN Grinding Disc For Spring Grinding digunakake kanggo grinding permukaan spring kompresi ing penggiling spring disc dobel. Cakram CBN sing digunakake Superhard luwih akeh bisa diudani lan dipasang nganggo listrik anyar, yen awak baja ora rusak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda mecah CBN digunakake kanggo mecah permukaan kompresi ing penggiling spring disk dobel.

Bahan workpiece CBN Grinding Disc Kanggo Spring Grinding

Baja, baja tahan karat lan paduan titanium.

Grinder Spring sing Ditrapake

Moyer, OMD, Wafios, Dorn, Herckelbout, Hack, Bamatec, Kamatech lan Bennet Mahler, lsp.

Keuntungan CBN Grinding Disc Kanggo cakram grinding Spring Grindingelectroplated CBN

* Kawat diameteripun cahya <2 mm

* Tingkat produksi sing luwih dhuwur, umur rodha sing luwih dawa lan gandum Single abrasive lapisan nambah toleransi

* Klamben ora prelu, Gawe kurang panas nalika mecah

* Yen dibandhingake karo roda konvensional, rodha CBN mung digunakake udakara satus, Beban musim semi lan dawa bebas wis tetep ditindakake. Kanggo ngirit wektu inspeksi banget

* Cakram CBN sing digunakake SuperHard luwih akeh bisa diudani lan dipasang nganggo listrik anyar, yen awak waja ora rusak

Spesifikasi roda penggilingan CBN spring

Model D (inci) H (inci) T (mm)
CBN grinding wheel for spring grinding 18 8 1
30 12 3
* Spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan. Rata-rata kabel dhasar diwiwiti saka 0,020 inci nganti diameter 0,062 inci
Panas Tags: CBN Grinding Disc Kanggo Spring Grinding, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China