Plating Nikel Diamond
  • Air ProPlating Nikel Diamond

Plating Nikel Diamond

Amarga sawetara sifat fisik lan kimia sing apik banget, kayata kekerasan dhuwur, kekuwatan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan koefisien ekspansi linier sing rendah, plating nikel berlian wis akeh digunakake ing bidang mecah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Amarga sawetara sifat fisik lan kimia sing apik banget, kayata kekerasan dhuwur, kekuwatan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan koefisien ekspansi linier sing rendah, plating nikel berlian wis akeh digunakake ing bidang mecah. Nanging, ing suhu kamar lan tekanan atmosfer, berlian bisa ditemoni, tahan panas ora dhuwur, lan ana sawetara cacat permukaan. Ing proses pamrosesan, asring ana reaksi kayata ngilangi oksidasi utawa grafitisasi, sing bisa nyuda efisiensi pangolahan. Kajaba iku, amarga inlay mekanik ing antarane butiran intan lan ikatan alat abrasive, biji-bijian intan gampang diluncurake kanthi nggunakake gaya grinding, sing nyuda umur layanan alat sing kasar.

Lapisan lapisan logam ing permukaan berlian bisa menehi macem-macem ciri berlian: nambah kekuatan intan, kemampuan ikatan antarmuka antarane intan lan matriks, proteksi penghalang oksigen, nyuda derajat kerusakan termal berlian, ningkatake fisik lan kimia sifat antarmuka antarane intan lan matriks, lan nambah resistensi nyandhang lan kemampuan nglereni alat intan. Logam sing bakal dilapisi umume nikel, tembaga, perak lan paduan. Cara plating umume plating kimia utawa plating sawise plating kimia
Panas Tags: Diamond Nikel Plating, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China