CBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening

CBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening

Roda grinding CBN sing electroplated khusus digunakake kanggo mecah rantai gergaji band. Proses elektroplating ing sisih ndhuwur rodha mecah CBN kanggo ngasah pisau band sawiji presisi, njamin wujud untu sing bermutu, lan nggawe taline rantai gergaji luwih landhep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng barang: CBN grinding wheel kanggo ngasah pisau band saw
Abrasive:CBN
Nomer Model:1F1
Bond:Electroplated
Body:45 # Baja
Diameter (D) :127mm (5 inci) / 150mm (6 inci) / 203mm (8 inci)
Kandel (T) :22.2mm
Bolongan Pusat (H) ¼š12.7mm / 20mm / 25.4mm / 32mm
Grit:B126 120/140 #
Roda grinding CBN sing nganggo elektroplasi digunakake khusus kanggo mecah rantai gergaji band. Proses elektroplating ing sisih ndhuwur rodha mecah CBN kanggo ngasah pisau band sawiji presisi, njamin wujud untu sing bermutu, lan nggawe taline rantai gergaji luwih landhep.

Ing ngisor iki ukuran konvensional saka jinis roda mecah iki:
5 inci:D127mm-T22.2mm-H12.7mm
6 inci:D150mm-T22.2mm-H20mm
8 inci:D203mm-T22.2mm-H32mm

Ukuran konvensional kasedhiya ing taun, lan roda mecah CBN bisa disesuaikan miturut agul-agul gelang band mesin.

Karakteristik roda sawing pita amba:
10/30: Profil roda grinding universal sing umum digunakake, gergaji kayu alus lan kayu atos bisa digunakake;
9/29: Gergaji band utawa gergaji kayu atos kanggo motong kayu mangsa;
13/29: Gergaji band utawa gergaji kayu alus kanggo nglereni kayu musim panas;
4/32: digunakake kanggo motong gergaji band kanggo kayu atos banget;
7/34: Kanggo kayu atos, nglereni gergaji

Fitur utama roda mecah CBN kanggo ngasah pisau band
1. Tajam: Cepet ngasah agul-agul band kanthi profil sing tepat lan pagawean sing apik
2. Umur Panjang: Urip sing luwih dawa tinimbang rodhane abrasive tradisional
3. Hemat biaya: Biaya unit luwih murah.
4. Gelar 10/30, 9/29, 13/29, 4/32, 7/34 lan derajat non-standar kasedhiya
5. Pendinginan minyak dianjurake
6. Saben balancing sabenere
7. Ora ana profil profil nalika mecah, ora dibutuhake ganti ganti
8. Inti rodha bisa didaur ulang lan ditiru maneh, saengga bisa nyuda sampah
9. Cocog kanggo Vollmer, Wood-Mizer, Westron, Loroch, Kayu Serigala, Kayu, Norwood

Barang Jinis Mesin D T H
 

CBNrodha

 

Fenes,Ro-Ma

127 22.2 12.7
  150 22.2 20
  203 22.2 32
  Pedhang 127 9 12.7
 

Wood-Mizer 10/30

127 22.2 12.7
  150 22.2 20
  203 22.2 25.4
  203 22.2 32
  Wood-Mizer 9/29 127 22.2 12.7
  203 22.2 25.4
  203 22.2 32


Mesin liyane

 

WM 10 / 30,WM 13 / 29,WM 12 / 28,WM 9 / 29,

WM 6 / 30,WM 7 / 39.5,Lenox 10/30



Panas Tags: CBN Grinding Wheel Kanggo Band Saw Blade Sharpening, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China