CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter

CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter

Roda grinding Resin CBN yaiku roda grinding CBN (Cubic Boron Nitride) khusus digunakake kanggo grinding cutter gir. Sampeyan bisa yakin bisa tuku CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter saka pabrik lan bakal menehi layanan paling laris lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter

Roda grinding CBN yaiku roda grinding CBN (Cubic Boron Nitride) khusus digunakake kanggo grinding cutter gir.

Kauntungan saka CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter

Presisi dhuwur

Tarif penghapusan materi sing dhuwur

Kinerja sing apik banget

Ngurangi pasukan grinding

Spesifikasi CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter

Wangun

D (mm)

W (mm)

H (mm)

X (mm)

T (mm)

V °


4BT9 cbn grinding wheel4BT9

100

10

20

1

10

5

150

10

50.8

3

10

8


4V4 cbn grinding wheel4V4

100

6

20

1

10

10

Ukuran liyane bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

Panas Tags: CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China