CBN Honing Stick
  • Air ProCBN Honing Stick
  • Air ProCBN Honing Stick
  • Air ProCBN Honing Stick
  • Air ProCBN Honing Stick
  • Air ProCBN Honing Stick

CBN Honing Stick

Liyane watu logam SuperHard lan watu pengasah CBN kasedhiya kanggo pagawean presisi ing aplikasi industri nggunakake Sunnen, Nagel, Belden, AccuCut, Engis, lan jinis peralatan ngasah produksi tinggi liyane. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Diamond Honing Stone, CBN Honing Stick saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Superhard liyane nyedhiyakake inten superabrasif lan watu pengasah CBN kanggo mesin pengasingan meh kabeh merek honing terkenal (Sunnen, Nagel, Belden, AccuCut, Engis, lan jinis peralatan ngasah produksi tinggi). Watu pengasah berlian lan CBN kasedhiya kanggo ngrampungake proses precisiom.

Aplikasi Diamond Honing Stone, CBN Honing Stick:

Bahan bahan kerja: karbida, kaca lan keramik, besi cor, baja paduan, baja alat, baja mati, tembaga baja pengeras, paduan aluminium lan bahan tahan abrasif liyane

Area sing ditrapake: awak pompa mesin grinding sing apik, bolongan silinder hidrolik, bolongan utama pompa hidrolik, blok silinder, katup, nozel silinder minyak, permukaan njero bolongan spline lan bolongan silinder lan bolongan buta saka seri liyane.

Mesin pengasah sing ditrapake: Sunnen, Nagel, Belden, AccuCut, Engis, lan jinis peralatan anyaman produksi tinggi

diamond cbn honing stone cylinder diamond hone stone

Spesifikasi Watu Ngasah Diamond, stick Honing CBN

Model Ukurane Grit
intan lan CBN ngasah watu L (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm)

120 # ½½150 #

150 # ½ž240 #

240 # ~ W40

W40 ~ W20

<W20

16-35 2, 3, 4, 6 2, 3, 4
40, 50 2, 3, 3.5, 4 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4
60, 70 1,5, 2, 3, 3.5, 6, 8 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 6.5, 7, 8
80, 90 3, 4, 5, 6, 8, 9, 9.5 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10
100, 120 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 15 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 15
140, 150 3, 5, 6, 8, 9, 12 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12
200 8, 10, 15, 20, 40 8, 10, 15, 20
Spesifikasi mengasah watu bisa digawe sesuai karo kebutuhan pelanggan. Email: [email protected]

Kasus Watu Ngasah Intan, Tongkat Honing CBN

CBN watu pengasah (90 * 8 * 8) wis dikirim menyang klien Latvia lan entuk umpan balik sing apik

cbn honing sticks cylinder honing


CBN ukuran watu
90 * 8 * 8
bahan gawean silinder wesi cor honing
mesin honing ditrapake Mesin pengasah Rottler H85ax
Panas Tags: CBN Honing Stick, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Buatan China