setir grinding obligasi keramik kanggo alat PCD
  • Air Prosetir grinding obligasi keramik kanggo alat PCD

setir grinding obligasi keramik kanggo alat PCD

Ing ngisor iki yaiku babagan roda grinding obligasi keramik kanggo alat PCD, roda grinding bond keramik kanggo alat PCBN sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti rodha grinding obligasi keramik kanggo alat PCD, wheel grinding bond keramik kanggo alat PCBN. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

setir grinding bond keramik kanggo alat PCD, wheel grinding bond keramik kanggo alat PCBN

Long Wheel Lifeï¼ Wheeling Wheel Diamond Grinding kanggo PCD, PCBN, Diamond Monocrystal, Diamond Natural lan Alat Potong CVD


Bahan sing ditrapake: Diamond Polycrystalline (PCD), Polycrystalline CBN (PCBN), Diamond Monocrystal, Diamond Natural, Diamond CVD

Duwe lini produk paling lengkap ing industri roda, kita bisa nyuplai roda kanthi macem-macem ukuran lan ukuran bolong / micron kanggo saben aplikasi alat pemotong lan gergaji wilah digawe nganggo berlian polikristalin (PCD), polikristalin CBN (PCBN), intan monokristal, alami intan lan berlian CVD kayata permukaan, wujud, grinding OD saka atos, rampung nganti grinding superfinish. Tujuane kemampuan nglereni gratis sing apik, umur setir dawa lan chipping minimal bisa dipikolehi bebarengan. Kemampuan nglereni luwih apik tinimbang roda resin lan ikatan logam, akibate, efisiensi luwih apik lan akurasi sing luwih dhuwur lan kualitas ujung sing luwih apik.

Fitur

Telung tujuan sing digayuh kanthi bebarengan
1. Rampung permukaan sing apik, chipping minimal ing pinggir
2. Kemampuan nglereni sing apik, ngasah awake dhewe, nyuda wektu siklus mecah
3. Umur rodha dawa, kurang klamben

Aplikasi

â € ¢ Nguripake alat, sisipan, gigitan, pabrik pungkasan, reamers
â € ¢ Kayu sing digunakake: PCD router bit, cutter
â € ¢ Industri elektronik lan optik: alat mono-kristal lan berlian alami
â € ¢ Papan sirkuit cetak: V-cutter, cutter beveling pinggir
â € ¢ Saw PCD Band lan bilah gergaji
â € ¢ Piranti PCBN kanggo chamfering kursi katup mesin# 2472bb


Range Grit & Range Ukuran
Range Grit
150 ~ 5000

Wangun: 1A1
D
T
X
H
125 150 175
6 10
3 5
31.75

Wangun: 14A1
D
U
X
H
125 150 175 200
0,9 1,5
3
31.75
2.0 2.3 2.5 2.8 3.0 3.5
3 5
31.75

Wangun: 6A2, 11A2, 12A2
D
W
X
H
75
3 5 8
5 6 10
31.75 (PCD50.8 4H-ø6.5)

40 (PCD60 4H-ø7.0)
100
3 5 6 7 8
5 6 10
125
3 5 6 7 8 10
5 6 10
150
3 5 6 7 8 10 12 15 20
5 6 7 10
Panas Tags: setir grinding obligasi keramik kanggo alat PCD, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China