Rod berlian obligasi Vitrified kanggo PCD / PCBN
  • Air ProRod berlian obligasi Vitrified kanggo PCD / PCBN

Rod berlian obligasi Vitrified kanggo PCD / PCBN

Sampeyan bisa yakin bakal tuku rodha berlian obligasi Vitrified kanggo PCD / PCBN saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Rod berlian obligasi Vitrified kanggo PCD / PCBN

Aplikasi:
Rod grinding external Vitrified digunakake kanggo grinding eksternal lan permukaan PCD / PCBN lan tungsten karbida.
Roda grinding pungkasan pungkasan Vitrified digunakake kanggo grinding pinggiran lan chamfer PCD / PCBN lan tungsten karbida.

Fitur:
1. Efisiensi mecah dhuwur;
2. Ngasah Dhewe sing Apik;
3. Umur dawa.

Mesin grinding sing cocog:
EWAG, WAIDA, TDG_MT lsp.

Liwat tes grinding berlian kristal tunggal kanthi roda grinding berlian obligasi keramik, sawetara faktor utama sing nyebabake efisiensi grinding intan kristal tunggal lan hubungan antara saben faktor lan efisiensi grinding. Miturut pengamatan tes lan analisis asil tes, Ditemokake efek komprehensif roda gerinda berlian obligasi keramik ing grinding berlian kristal tunggal apik; cara kanggo nambah efisiensi mecah inten kristal tunggal disaranake

Panas Tags: Roda berlian obligasi Vitrified kanggo PCD / PCBN, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China