CVD Diamond Dresser
  • Air ProCVD Diamond Dresser

CVD Diamond Dresser

CVD Diamond Dresser nduweni resistensi sing dhuwur kanggo nyandhang kasar, stabilitas termal sing dhuwur, lan ora duwe bahan kimia.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CVD

2017103139830705.jpgCVD Diamond kanggo Dresser Sawetara roda Grinding nganggo cukup cepet lan kudu profil lan / utawa ujung-ujungane dianyar nganggo dresser berlian. CVD Diamond dreeser nduweni resistensi dhuwur kanggo nyandhang kasar, stabilitas termal dhuwur, lan ora sehat kimia, Karaktor kasebut dadi bahan alat sing cocog kanggo aplikasi ing endi kahanan operasi suhu sing luwih dhuwur, utamane, mesin garing komposit matrik logam lan dhuwur serat kaca pecahan volume (utawa karbon) bahan penguatan.

Aplikasi

Dresser berlian CVD sing diproduksi dening Laboratorium liwat DC Arc plasma Jet cocog kanggo kabeh jinis dresser - siji titik, multipoint, agul-agul, rotary, roller lan liya-liyane. Pilihan ukuran dresser ditemtokake dening aplikasi lan dimensi sing cocog bisa disaranake panjaluk.

Pabrik alat

Dresser berlian CVD kita duwe sifat termal sing luar biasa lan resistensi oksidasi termal sing dhuwur banget. Cocog kanggo dipasang kanthi aman nalika nggunakake sinteran logam non-ferrous tradisional.

Utawa, lemari berlian CVD bisa dilebokake ing lemari klambi kanthi nggunakake aloi meksa aktif ing lingkungan sing ora ngoksidasi.

Mupangate CVD diamond dresser

Resistensi dhuwur kanggo chipping lan fraktur

Nyandhang seragam kanthi dawa kabeh dresser

Kinerja independen saka orientasi klamben

Stabilitas termal sing apik banget

Intan tanpa fase pengikat

Kasedhiyan

Dresser berlian CVD disedhiyakake minangka log persegi panjang kanthi macem-macem dawa lan kothak. Produk lemari berlian CVD kanthi dimensi non-standar kasedhiya miturut panyuwunan.

Nomer produk dimensi (mm)
x dawa jembaré x kekandelan
CVDD X0404 1,5 - 5.0 0,4 x 0,4
CVDD X0606 1,5 - 5.0 0,6 x 0,6
CVDD X0808 1,5 - 5.0 0,8 x 0,8
CVDD X1010 1,5 - 5.0 1.0 x 1.0
CVDD X1515 3.0 - 7.0 1,5 x 1,5
CVDD X2020 3.0 - 7.0 2.0 x 2.0

Parameter sifat

vickers atose 10000kg / mm²
kapadhetan 3,51 g / cm³
modulus enom 1000GPa
konduktivitas termal 8W / cm.k
stabilitas kimia ora larut ing alkali lan asam

Sawetara roda Grinding nganggo cukup cepet lan kudu profil lan / utawa ujung sing dianyarake nganggo lemari berlian. Kanggo ngewangi para pelanggan nindakake karya mecah kanthi efektif, Fokus nyedhiyakake macem-macem bahan dadu berlian kanggo para pelanggan.

Panas Tags: CVD Diamond Dresser, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China