Roda Mecah Diamond Silinder Kanggo PDC
  • Air ProRoda Mecah Diamond Silinder Kanggo PDC
  • Air ProRoda Mecah Diamond Silinder Kanggo PDC
  • Air ProRoda Mecah Diamond Silinder Kanggo PDC
  • Air ProRoda Mecah Diamond Silinder Kanggo PDC

Roda Mecah Diamond Silinder Kanggo PDC

Roda grinding berlian silinder kanggo grinding cutter PDC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi Roda Grinding Diamond Silinder Kanggo PDC

Rodha berlian Vitrified digunakake kanggo cutter mc silinder

Kaluwihan Roda Mecah Intan Silinder Kanggo PDC

Efisiensi tinggi, Ngasah awake dhewe sing apik, Rampung permukaan sing apik banget, Umure umure dawa

Spesifikasi Roda Mecah Intan Silinder Kanggo PDC

Model

D (mm)

T (mm)

H (mm)

X (mm)

U (mm)

 

1A1

350

40

127

10

 

400

40 50

203

10


400

40 50

305

10

 

Panas Tags: Wheel Grinding Diamond Silinder Kanggo PDC, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China