Diamond Grinding Wheel Kanggo Bor Mikro
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Bor Mikro

Diamond Grinding Wheel Kanggo Bor Mikro

Model: Wheel Grinding Diamond Kanggo Bor Mikro
Aplikasi: tungsten diameter cilik, latihan stainless steel utawa hss, latihan mikro, lan pabrik pungkasan sing digunakake ing elektronik, teknologi medis, lan industri otomotif

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi Wheel Grinding Diamond Kanggo Bor Micro

Roda grinding berlian resin umume digunakake kanggo tungsten diameter cilik, latihan stainless steel utawa hss, latihan mikro, lan pabrik pungkasan sing digunakake ing elektronik, teknologi medis, lan industri otomotif

Kaluwihan rodha mecah berlian kanggo bor mikro

Stabilitas pinggiran sing apik, Efisiensi nglereni dhuwur, Tarif ditolak minimal, kualitas alat bunder sing apik

Mesin Mecah sing Cocog

Startech, Kimer K360, Rollomatic, SAACKE, HAWEMA, Walter Helitronic, ANCA, Schneeberger Norma, DMG MORI, WAlter, EWAG lan kabeh mesin penggilingan alat CNC liyane

Spesifikasi Wheel Grinding Diamond Kanggo Bor Micro

Jinis

D (mm)

T (mm)

H (mm)

W (mm)

X (mm)

4b1 diamond grinding wheel

150

24

20 31.75

4 6

2 3

200

20

20 31.75

6

3 6

250

20

20 31.75

8

6 8

4a9 diamond grinding wheel

80

6

20 25 31.75 40

10

6

100

8

20 31.75

10

6

150

8

20 31.75

10

6

Jinis

D (mm)

T (mm)

H (mm)

X (mm)

U (mm)

3a1 diamond grinding wheel

100

6

20 31.75

6

1 4

125

8

20 31.75

6 8

4 1.5

150

6 8

20 31.75

6 8

4 2

Ukuran liyane bisa disesuaikan.

Panas Tags: Diamond Grinding Wheel Kanggo Bor Mikro, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China