Cakram Diamond Lapping
  • Air ProCakram Diamond Lapping

Cakram Diamond Lapping

Diamond Lapping Discs, Diamond Laps Kanggo Gemstone digunakake kanggo polishing lan faceting gemstones (giok, kristal, akik), spinel, safir, perhiasan, kriya kaca lan industri mesin presisi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi cakram pemukul berlian

Cakram grinding berlian, cakram pemetaan berlian digunakake kanggo polesan lan permata (giok, kristal, batu akik), spinel, safir, perhiasan, kriya kaca lan industri mesin presisi

Fitur Cakram Pemotongan Berlian, Puteran Intan Kanggo Permata

* Efisien Kumpulan Grinidng Bunder Sareng Single

* Resistensi Nyandhang Dhuwur lan Umur Kerja sing Suwe

* Paralelisme Dhuwur lan Flatness Workpiece

* Kualitas Permukaan sing Apik. Digunakake kanggo polesan macem-macem permukaan

Kasus Aplikasi Cakram Berlian Intan, Puteran Intan Kanggo Permata:

* Cakram grinding berlian Resin kanggo spinel, safir wis dikirim menyang klien Walanda lan entuk umpan balik sing apik

resin diamond grinding disc for gemstone

Ukuran disk berlian

Diameter 6 inci (150mm)

Bolongan 1/2 inci (12.7mm)

Diamond disk grit 3000 # rampung polesan
Workpiece Ngadhepi spinel, safir

Cakram lapis berlapis sing nganggo elektroplated kanthi matriks normal kanggo permata wis dikirim menyang klien Australia lan entuk umpan balik sing apik

electroplated diamond flat lap disc for gemstone polishing ukuran diameteripun: 14 inci (aprox 350mm) Lubang: 5/8 inci (16mm aprox)
Ukuran gandum # 60 lan # 240
materi workpiece cakram flat flat berlian electroplated kanthi matriks normal Kanggo Gemstone
Panas Tags: Diamond Lapping Discs, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China