Diamond Mounted Points lan Diamond Burs
  • Air ProDiamond Mounted Points lan Diamond Burs

Diamond Mounted Points lan Diamond Burs

Titik sing dipasang ing intan lan burs berlian digunakake kanggo reca, klamben lan grinding karbida internal, keramik, kaca, watu, marmer, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi saka titik sing dipasang ing intan lan burs berlian

Titik sing dipasang Superhard sing dipasang, berlian bur berlian digunakake kanggo macem-macem aplikasi, kalebu ukiran, ukiran, grinding lan etching, tutul lan pagawean, lsp. Bahan-bahan bahan kerja kalebu, giok, granit, marmer, keramik, watu lan kayu, kaca, karbida, macem-macem cetakan lan bahan ultra hard liyane.

diamond burrs for stone diamond burs for granite

Fearture burs berlian lan titik sing dipasang ing inten

Kanthi ukuran lan coarseness sing beda

Maneka warna kalebu, peluru, kerucut, silinder bunder, laras, silinder ndhuwur rata lan gigi, lsp

Pas jinis Dremel lan alat Rotary

Efek mecah dhuwur lan dawa nggunakake umur

Trep kanggo tlatah, gampang digunakake, aman lan andal

Ora ana polusi debu, rasio kinerja dhuwur

Kabeh ukuran, bentuk, macem-macem miturut panjaluk tartamtu. Macam-macam kit sing dipasang lan bolongan fleksibel.

diamond mounted points

LEBIH SUPERHARD bisa nyuplai disk pemotongan rotary berlian, set bur bur, titik dipasang berlian, lsp


Panas Tags: Diamond Mounted Points lan Diamond Burs, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China