Resin Bond Diamond Grinding Kanggo Carbide
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Carbide
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Carbide
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Carbide
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Carbide
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Carbide

Resin Bond Diamond Grinding Kanggo Carbide

Bahan Workpiece: mecah alat nglereni tungsten karbida, keramik, bahan magnetik, silikon, kaca, kuarsa lan paduan penyemprotan termal, lsp
Industri sing Berlaku: Alat Alat Gilingan, Gilingan Alat Kayu, Semprotan Semprot Termal, Penggilingan Wafer Silikon, lsp
Jinis: 1A1R, 1A1, 3A1, 1V1, 4A2, 4BT9, 6A2, 11V9, 12A2, 14F, lsp
Sugeng rawuh kanggo tuku Resin Bond Diamond Grinding For Carbide saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod grinding bond resin minangka produk super abrasive sing paling umum digunakake saiki. Roda Grinding Diamond Resin Bonds Kanggo Carbide cocok kanggo grinding permukaan, grinding OD, grinding tanpa pusat, grinding alat, grinding halus, grinding disk dobel lan grinding slot paling akeh kerjane tliti.

Aplikasi Resin Bond Grinding Diamond Kanggo Carbide

Roda waja berlian ikatan resin utamane digunakake kanggo mesin alat pemotong tungsten karbida, keramik, bahan magnetik, silikon, kaca, kuarsa lan paduan penyemprotan termal, lsp

Kaluwihan Roda Grinding Diamond Resin Kanggo Carbide

* Efisiensi nglereni dhuwur, ngasah awake dhewe sing apik, kurang ngalangi, nyuda grinding burn nalika kedadeyan bisa digunakake

* Keluwesan sing apik bakal bisa nambah kekasaran permukaan, sing biasane digunakake kanggo grinding kasar, grinding semi-fine, polishing lan proses liyane

* Dibandhingake karo karbida silikon konvensional, roda berlian resin nduweni tingkat penghapusan material sing apik, umur rodha sing luwih dawa lan biaya grinding sing luwih murah

* Roda berlian ikatan resin umume mbusak bahan nganti 10 kali luwih cepet tinimbang rodha ikatan logam

Disc Cutting Diamond 1A1R kanggo kaca optik, kuarsa lan safir, lsp

1A1R diamond cutting disc 155D-31.75H-1T-10X 120# resin diamond cutting wheel D55-T0.2-H40 400# 1A1R resin diamond cutting wheels 100D-31.75H-0.5T

1A1 Diamond Grinding Wheel, rodha berlian rata kanggo grinding karbida

Roda berlian resin SuperHard luwih akeh digunakake kanggo mecah karbida karbida HVOF. Dhiameter saka 25mm (1 ") nganti 915mm (36")

80mm resin diamond wheel 100mm resin diamond wheel 500mm resin diamond wheel 915mm resin diamond wheel

Rodha berlian 3A1 kanggo mecah bor mikro, rodha berlian 14A1 kanggo rod karbida mecah

3A1 resin diamond wheel  14A1 resin diamond wheel 14a1 resin diamond wheel 14a1 resin diamond wheel

Roda Mecah Piala Diamond. (1a2, 6a2, 11a2. Lsp)

1a2 resin diamond wheel 6a2 resin diamond wheel 6a2 resin diamond wheel 11a2 resin diamond wheel

Roda Mecah Alat CNC. (1a1, 1v1, 11v9, 14a1, 14f1, lsp)

Liyane SuperHardlayanan kalebu fluting, gashing bening lan amba relief, OD mecah tungsten karbida, HSS, panggilingan cutter, reamer lan pengeboran, lsp.

CNC tool grinding wheel 1a1 fluting diamond wheel 11v9 resin diamond wheel

Woodworking Tools Diamond lan CBN Wheels. (4a2, 4b9, rodha cbn berlian 1f1, lsp)

diamond and CBN wheels for woodworking tools 4b2 resin diamond wheel 4b9 resin diamond wheel CBN wheels for sharpening chain saw

Rodha Intan tanpa Pusat. Disk lapping berlian. setir berlian disk dobel

centerless diamond wheel diamond grinding disc double disc diamond wheel

Roda Mecah Mbalik kanggo Silicon Wafer. roda grinding profil optik. Rodha berlian kaca

back grinding wheel optical profile grinding wheel resin diamond cup wheel



Panas Tags: Roda Grinding Diamond Resin Bond Kanggo Carbide, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China