Roda Grinding Diamond Disk Double
  • Air ProRoda Grinding Diamond Disk Double

Roda Grinding Diamond Disk Double

Cakram grinding berlian Superhard / CBN liyane kalebu cakram grinding berlian / CBN grinding, cakram grinding berlian / CBN, cakram grinding permukaan disk, roda grinding pelet lan sapanunggalane. Sugeng tuku Wheel Grinding Diamond Double saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Luwih akeh disk grinding berlian Superhard / CBN kalebu resin grinding / cakram grinding CBN, berlian vitrified lan cakram grinding CBN, disk grinding permukaan disk, roda grinding pelet lan liya-liyane.

Roda grinding berlian, cocog kanggo mecah karbida, baja tungsten, atose kerjane PCBN, keramik, kaca optik, kaca sapir lan bahan non-logam liyane. Double Disc Diamond Grinding Wheel, cocog kanggo baja kecepatan tinggi, baja bantalan, baja alat, baja tahan karat, metalurgi bubuk, wesi wesi panggilingan presisi lan bahan keras liyane.

diamond grinding disc, cbn grinding disc

Bidang aplikasi Double Wheel Diamond Grinding

Diamond / CBN grinding disc, grinding wheel
Segel Keramik teknik, lembaran komposit logam dobel
Piranti Karbida semen, ceramet
Bahan Magnetik Ferit alus, NdFeB magnetik.
Pompa Vane Tekanan Dhuwur Blade, rotor, stator
Bagian Kompresor AC

Blok Silinder (Iron Cast Cast utawa Iron Cast Nodular), Lengan (Besi Cor Alloy), Geser (Baja Berkecepatan Tinggi), piston.

Liyane Mobil, ring piston motor, piring dorong mesin

Roda Klamben Kanggo Rod Disc Grinding Diamond Double

Roda klamben digunakake kanggo klambi berlian lan rodhane CBN. Miturut ukuran partikel sing beda-beda, akurasi berlian lan cakram grinding CBN kanggo milih rodha ganti, nggawe klamben luwih gampang lan ngirit wektu luwih akeh.

grinding wheel for dressing diamond & cbn disc

Kasus Wheel Disc Grinding Double Disc, rodha grinding pelet

Pelanggan dites kasarasan permukaan karya dening MarSurf M 400. Asil kasebut nuduhake manawa workpiece duwe kinerja sing stabil lan kasar permukaan sing apik kanthi nggunakake disk grinding berlian.

tested surface roughness of workpiece



Panas Tags: Double Disc Diamond Grinding Wheel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China