Bit Bor Intan Inti sing Elektroplasi
  • Air ProBit Bor Intan Inti sing Elektroplasi

Bit Bor Intan Inti sing Elektroplasi

Bit bor inti intan sing dilapisi listrik uga diarani gergaji bolongan berlian.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bit bor inti intan sing dilapisi listrik uga diarani gergaji bolongan berlian. Iki biasane digunakake kanggo ngebur bolongan kanthi tepat ing blok kaca, kristal, fiberglass, ubin keramik lan porselen, marmer, granit, watu lan bahan gabungan liyane.

core drills.jpg

D (mm) L (mm) L1 (mm) H (mm) d (mm) Ukuran grit
4 40
30
3
4

60/70

70/80

5 5
6 6
8 6
13 8
18 8
20 8
22 12
25 12
27 12
30 12
32 12
36 12
45 12
spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan

Dhiameter paling cilik â € œDâ € sing bisa digawe yaiku 1.5mm. Kita bisa nggawe latihan inti intan khusus miturut gambar pelanggan. Bit Bor Bor inti kanggo kaca (conto).


Panas Tags: Bit Bor Intan Inti Elektroplated, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China