Blade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14
  • Air ProBlade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14

Blade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14

Pisau gergaji berlian listrik nganggo benang m14 digunakake kanthi umum kanggo nglereni lan mecah bahan kaca, bahan keramik, karbida semen, batu permata.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spesifikasi pisau gergaji berlian listrik nganggo benang m14:

1. Bahan: Intan lan awak waja
2. Diameter Blade: 115,125,150,180,230mm
3. Sekrup cangkem: M14
4. Rincian spesifikasi ukuran standar umum kaya ing ngisor iki:

* Diameter 115 * cangkeme sekrup M14 * jembaré pasir 25 * kekandelan 2.8mm
* Diameter 125 * cangkeme sekrup M14 * jembaré pasir 30 * kekandelan 2.8mm
* Diameter 150 * cangkeme sekrup M14 * jembaré pasir 40 * kekandelan 2.8mm
* Diameter 180 * cangkeme sekrup M14 * jembaré pasir 40 * kekandelan 2,8 mm
* Diameter 230 * cangkeme sekrup M14 * jembaré wedhi 68 * kekandelan 3,0 mm

Cathetan: Mangga njupuk langkah proteksi nalika nggunakake, lan gunakake produk kanthi akurat

Aplikasi pisau gergaji berlian listrik nganggo benang m14:
Bilah gergaji berlian elektroplated yaiku agul-agul gergaji berlian digawe kanthi metode elektrokimia. Lapisan kerja agul-agul gergaji ngemot biji-bijian abrasive berlian, lan abrasive berlian kaiket ing landasan kanthi ikatan elektroplating. Jinis wilah berlian iki digunakake kanthi umum kanggo nglereni lan mecah bahan kaca, bahan keramik, karbida semen, bahan permata, bahan semikonduktor, lan liya-liyane. Alat umum kanggo nglereni lan nggiling bahan rapuh non-logam.

Fitur pisau gergaji berlian listrik nganggo benang m14:
Cakram grinding berlian sing nganggo electroplated nganggo teknologi emery sing electroplated lan teknologi nikel electroplated, kanthi fitur kaya ing ngisor iki

* Efisiensi nglereni dhuwur
* Umur lawase dawa
* Kekerasan dhuwur, tahan aus,
* Resistensi pengaruh sing apik banget
* Koki cilik, landhep duwur, lsp.
* Ora nggunakake chip, stabil lan non-deformasi, lan fleksibel.




Panas Tags: Blade Saw Diamond Listrik Kanthi Benang M14, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China