Bit Bor Kaca Intan
  • Air ProBit Bor Kaca Intan

Bit Bor Kaca Intan

Liyane Superhard Diamond Drill Bits kalebu bit drank shank straight, conan shank drill bit, thread shank drill bit. Sampeyan bisa yakin bisa tuku Glass Diamond Drill Bits saka pabrik lan bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pengiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bit pengeboran berlian kaca cocog kanggo mesin Bavelloni beveling, mesin grinding & mesin beveling kaca Bottero, mesin lan sistem kaca ganda Busetti lan mesin lan sistem pangolah kaca, lsp

Liyane Superhard Diamond Drill Bits kalebu drank shank straight, bor conan shank, threaded shank bor

bit bor intan kaca

Fitur bit bor berlian kaca:

Pengeboran kanthi stabil kanthi lancar

Pengeboran gratis lan umur dawa

Ora ana kerusakan ing pinggir

Efisiensi pengeboran dhuwur

Spesifikasi bit bor berlian kaca:

Cone shank: 45 °

Kekandelan Tembok: 1mm

Dawane: 75mm, 95mm

Balok Utas Utas: 1 / 2â €, 1 / 4â €

Klambi lurus: 8mm, 10mm, 12mm

Kasus Aplikasi Bit bor berlian kaca:

* bit bor berlian kanggo ngolah kaca Wis Dikirim menyang Klien Kanada

bit bor intan kaca jeneng produk
bit bor intan kaca
ukuran 75 * 13.75 * 16, 95 * 13.95 * 16
Lamaran ngolah kaca

saran pelanggan

bit bor intan kaca from saran pelanggan


Panas Tags: Bor Kaca Berlian Kaca, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China