Grinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC
  • Air ProGrinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC
  • Air ProGrinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC
  • Air ProGrinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC
  • Air ProGrinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC
  • Air ProGrinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC

Grinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC

Alat Babak Carbide ing Mesin CNC: Grinding Flute, Gash Grinding, end madhep, Sudut reresik Mecah silinder.
Model: flute (1A1, 1V1), gashing lan ujung bening (1V1, 12V9), sudut relief (11v9)
Sampeyan bisa yakin bisa tuku Grinding Wheel Kanggo Alat Alat CNC saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda mecah berlian SuperHard / CBN liyane kanggo gilingan alat CNC digunakake kanggo tungsten karbida, baja kecepatan tinggi (HSS), bor stainless, pabrik pungkasan lan reamer.

Kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo proses manufaktur alat CNC, kalebu fluting, gashing lan Clear edge, mecah sudut relief.

 grinding wheel for CNC tools

FlutingMecah: Kualitas permukaan suling sing sampurna, ngilangi stok sing akeh banget, konsumsi energi sing sithik banget

1A1 diamond grinding wheel1V1 diamond grinding wheel14f1 diamond grinding wheel

Model

D (mm / Inci)

T (mm / Inci)

X (mm / Inci)

H (mm / Inci)

Grit

1A1

75

3 "

10

12

3/8 "

1/2 "

5

1/4 "

31.75

1-1 / 4 "

D64

100

4 "

6

10

12

1/4 "

3/8 "

1/2 "

5

10

1/4 "

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

D46

D64

125

5 "

10

12

16

3/8 "

1/2 "

5/8 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

D46

D64

150

6 "

12

1/2 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

D64

1V1

D (mm / Inci)

T (mm / Inci)

X (mm / Inci)

H (mm / Inci)

V °

75

3 "

10

3/8 "

5

1/4 "

31.75

1-1 / 4 "

45

100

4 "

10

15

3/8 "

5/8 "

5

1/4 "

31.75

1-1 / 4 "

45

125

5 "

6

10

15

1/4 "

3/8 "

5/8 "

5

1/4 "

31.75

1-1 / 4 "

45

14F1

D (mm / Inci)

U (mm / Inci)

X (mm / Inci)

H (mm / Inci)

R

100

4 "

4

1/8 "

6

1/4 "

31.75

1-1 / 4 "

2

125

5 "

3

1/8 "

5

1/4 "

31.75

1-1 / 4 "

1.5

150

6 "

1/5

1/16 "

1/4 "

5/7

1/4 "

31.75

1-1 / 4 "

0.5

2.5


Gashing lan Clear edge: Produksi kualitas pinggiran alat sing unggul, ngilangi saham sing dhuwur, njaga profil roda

1V1 diamond grinding wheel12v9 diamond grinding wheel

Model

D (mm / Inci)

T (mm / Inci)

X (mm / Inci)

H (mm / Inci)

V °

1V1

100

4 "

10

15

3/8 "

5/8 "

5

10

1/4 "

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

45

125

5 "

4

10

15

1/4 "

3/8 "

5/8 "

5

6

10

1/4 "

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

45

12V9

D (mm / Inci)

W (mm / Inci)

X (mm / Inci)

H (mm / Inci)

75

3 "

3

5

1/8 "

1/4 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

100

4 "

3

5

1/8 "

1/4 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

125

5 "

3

5

1/8 "

1/4 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

Mecah sudut relief: Rampung permukaan sing apik banget lan konsistensi profil sing paling apik, kualitas pinggiran sing apik, ngilangi stok sing dhuwur ing relief kaping pindho

11v9 diamond grinding wheel122334344.jpg

11V9

D (mm / Inci)

W (mm / Inci)

X (mm / Inci)

H (mm / Inci)

 

75

3 "

3

1/8 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

 

100

4 "

2/3

1/8 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

 

125

5 "

3

1/8 "

10

3/8 "

31.75

1-1 / 4 "

 

CNC Tools Grinder: Walter, ANCA, EWAG, Farman, Schutte, Schneeberger, Makino, Stuer, Strausak, Cininnati, Griffo, Huffmann, Jungner, CUOGHI, Fehlmann lan sapanunggalane.

Kangge, More Superhard Products Co, .Ltd uga nyuplai disk pemotong berlian kanggo nglereni rod karbida, roda grinding tanpa pusat kanggo bar karbida, roda karbida silikon kanggo klamben roda grinding CNC (mesin ganti: Cleveland, Farman) lan liya-liyane.


Panas Tags: Grinding Wheel Kanggo Alat Plinder CNC, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China