Giling Roda Kanggo Piranti Kayu
  • Air ProGiling Roda Kanggo Piranti Kayu

Giling Roda Kanggo Piranti Kayu

Roda grinding Diamond lan CBN kanggo piranti ngolah kayu kanthi efisiensi, daya tahan, ngasah sing apik, nggawe bahan kerja dadi rata lan kasar.
Khusus kanggo Grinding Wheels Kanggo Piranti Kayu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Giling Roda Kanggo Piranti Kayu

Bahan kerja: untu karbida

Ikatan: ikatan resin

Penggiling: Vollmer, Woodtronic, Akemat, Widma lan liya-liyane

Rodha kanggo Mecah Top (gergaji bunder ‰ Gembong kanggo Mecah Sisih (gergaji bunder ‰ Rodha kanggo Mecah Muka (gergaji bunder ‰

6A2 diamond grinding wheel 6A2

6A9 diamond grinding wheel6A9

1A1 diamond grinding wheel1A1

3A1 diamond grinding wheel3A1

12V2 diamond grinding wheel12V2

4A2 diamond grinding wheel 4A2

Roda super abrasif kanggo mecah profil, gergaji PCD, gergaji adhem

Gembong kanggo mecah profil

Jinis: 14A1, 14F1

Bahan kerja: untu karbida

Penggiling: grinding profil

Grit: 120 # ,240 # ,320 # ,500 # ......

Roda berlian kanggo gergaji bunder PCD

Rodha berlian 3A1 kanggo mecah loro-lorone

Roda berlian 12A2 kanggo ndhuwur mecah

Ikatan: ikatan vitrifikasi. Abrasive: inten

Penggiling: Vollmer

Gembong CBN kanggo gergaji adhem

Jinis: 14F1, 14A1

Spesifikasi: D150mm, D200mm; ambane Rim: 5-10mm; Kandel: 0.3-4mm

Aplikasi: fluting lan grinding rai kanggo gergaji HSS lan gergaji adhem.

14A1 diamond grinding wheel 14F1 3A1 diamond grinding wheel12A2 diamond grinding wheel12A2 14A1 diamond grinding wheel14A1

( * Note: we can design and produce Giling Roda Kanggo Piranti Kayu, grinding wheels of specification according to the customers’ requirement. )

Meanwhile, More Superhard Products Co,.Ltd also supplies Giling Roda Kanggo Piranti Kayu,CBN Grinding Wheel For Band Saw Blades; Diamond saw blades ; D4A2-1 resin diamond wheel for narrower gullets saw.




Panas Tags: Giling Roda Kanggo Piranti Kayu, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China