Roda Diamond Logam-Resin Hibrida
  • Air ProRoda Diamond Logam-Resin Hibrida

Roda Diamond Logam-Resin Hibrida

Roda Diamond Logam-Resin Hybrid minangka Rodha Mecah Generasi Anyar (Diamond Hybrid / CBN Grinding Wheel)

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

MORE & reg; Nawakake Range Produk sing Cocog Kanthi Cocog. Roda Roda Berlian Logam-Resin Hibrida Digawe Saka Ikatan Hibrid Generasi Anyar. Rodha nggabungke resistensi nyandhang ikatan logam kanthi pemotongan ikatan resin sing landhep. Roda Hibrida Mesthekake Mbusak Bahan Sing Lebih Luwih Tanpa Kompromi Ing Lumahing Rampung, Nalika Mesthekake Pangurangan ing Siklus. Roda Roda Berlian Logam-Resin Hibrida Bisa Digunakake Kanggo Manufaktur Alat Segar Lan Ngasah maneh, Kanggo Alat CNC lan Gilingan Cutter.

Properti Unik saka Roda Hibrida:

Sanggup Ngethok Ambane Sing Luwih Dhuwur, Pelumasan Dhuwur Nalika Mecah, Beban Kurang Saka Motor Spindle, Tambah Profil

Retensi ing Roda, Pasukan Grinding ngisor ing papan makarya, sing Ngasilake Defeksi Tempat Kerja sing Kurang Sajrone Mecah.

hybrid metal-resin bond diamond wheel

Properti Obligasi Hibrida Ngapikake Kinerja Alat CNC lan Penggiling Cutter Kanthi Cara Ing ngisor iki:

* Tingkat Ngilangi Bahan Kanthi Stabilitas Suhu sing Dhuwur

* Nyuda Waktu Mecah Saben Komponen

* Konsumsi Daya Kurang lan Konstan

* Stabilitas Profil Dhuwur lan Produktivitas Mesin sing Luwih Apik

* Umur Roda Panjang lan interval Klamben Long

Mesin Grinding alat CNC sing ditrapake: ANCA, WAlter, SCHUTTE, EWAG, SCHNEEBERGER, HUFFMANN Lan Liane. Wis Nuduhake Kinerja Grinding Influte Grinding Banget Kanthi Kapasitas Ngilangi Simpenan Dhuwur sing Dikombinasikake Kanthi minimalake Wheel. Ora Prelu Ngurangi Infeed utawa Tingkat Pangaruh Kanthi Diamond Hybrid / CBN Grinding Wheel.

Bandingake antarane Wheel Grinding Diamond Hybrid / CBN lan roda grinding sing biasane:

clearance angle grinding flute grinding wheelgashing wheel

Panas Tags: Roda Berlian Logam-Resin Hybrid, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China