Blade Wafer Diamond Logam Kanthi Plated Tembaga
  • Air ProBlade Wafer Diamond Logam Kanthi Plated Tembaga

Blade Wafer Diamond Logam Kanthi Plated Tembaga

Blade Wafer Diamond Logam Kanthi Plated Copper, inti baja kanthi dilapisi tembaga digunakake kanggo grooving lan nglereni karbida, kaca optik, safir, keramik, bahan magnetik lan bahan semikonduktor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi Blade Wafer Diamond Logam Kanthi Plated Copper

diamond wafer blade metal diamond cutting wheel

Diamond Cutting Disc digunakake kanggo grooving lan nglereni karbida, kaca optik, safir, keramik, bahan magnetik lan bahan semikonduktor

Panas Tags: Blade Wafer Berlian Logam Kanthi Plated Tembaga, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China