Roda Grinding Diamond Optik Kaca
  • Air ProRoda Grinding Diamond Optik Kaca
  • Air ProRoda Grinding Diamond Optik Kaca
  • Air ProRoda Grinding Diamond Optik Kaca
  • Air ProRoda Grinding Diamond Optik Kaca
  • Air ProRoda Grinding Diamond Optik Kaca

Roda Grinding Diamond Optik Kaca

Roda grinding berlian kaca optik nggunakake pengikat elektroplasi, sing ndadekake tliti lan tliti bisa ditrapake.
Kang bisa digunakake kanggo mbentuk, mbentuk, lan mecah ora mung macem-macem lensa lan kacamata optik nanging uga watu permata, semikonduktor, karbida tungsten.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda Grinding Diamond Optik Kaca

Roda grinding berlian kaca optik nggunakake pengikat elektroplasi, sing ndadekake tliti lan tliti bisa ditrapake.
Kang bisa digunakake kanggo mbentuk, mbentuk, lan mecah ora mung macem-macem lensa lan kacamata optik nanging uga watu permata, semikonduktor, karbida tungsten.

 

Piranti Penggilingan Diamond Optik

Piranti panggilingan berlian optik digunakake kanggo mecah lan ngrampungake pinggiran lan permukaan lensa optik. Materi kalebu intan sintetis gandum abrasif, perunggu, lan awak baja, sing digunakake ing permukaan optik lan peralatan pagawean. Piranti Intan Optik bisa dipasang ing besi cor, aluminium, tembaga, utawa baja tahan karat. Wangun lan ukuran khusus liyane kasedhiya kayata alat alur, alat kanthi utas khusus. alat bentuk lsp.


Fitur:

1. Efisiensi mecah lensa optik sing apik;

2. Akurasi dimensi dhuwur lan kekuatan mecah sing kuat;

3. Nimbangi sing apik lan umur kerja sing dawa.



Panas Tags: Roda Penggiling Berlian Kaca Optik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China