Roda Grinding Profil Optik
  • Air ProRoda Grinding Profil Optik

Roda Grinding Profil Optik

Rod grinding profil optik (rodha OPG) kanggo grinding presisi mati lan cetakan, doyo pin, bentuk pabrik pungkasan lan grinding, lsp

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi roda grinding profil optik

Cetakan grinding sing tepat lan mati, doyo pin, grinding optik lan alat pemotong grinding (kayata pabrik pungkasan lan reamer) lan instrumen sing pas

Bahan bahan kerja: Intan: Bahan nglereni super atos lan rapuh (kayata tungsten karbida, cermet, keramik, lsp) CBN: baja sing dirawat kanthi panas (kayata SKH, SKD lan SKS, lsp)

Mesin grinding unjukan optik sing ditrapake: WAIDA, WASINO, PROFILTEC, lsp

Spesifikasi roda grinding profil optik

4B2 optical profile grinding wheel
Model Bond D (mm) W (mm) E (mm) B (mm) X (mm) V (°) H (mm) Grit (#)

Ikatan resin 4B2, ikatan logam 4B2

65 10 6 40 1 7.10, 12, 15

22, 22.225,24,25, 31.75, 32

# 200, # 400, # 600, # 800, # 1000

75 10 6 50 1
80 10 6 50 1
100 10 6 50 1
125 10 6 50 1
150 10 6 120 1
180 10 6 120 1
Ukuran, amba lan bolong bisa digawe miturut kebutuhan pelanggan

3A1 optical profile grinding wheel

Model Bond

D (mm) X (mm) T (mm) E (mm) B (mm) H (mm) Grit
Ikatan resin 3A1 75 3 0.5 6 60 24 230 #
75 3 0.6 6 60 24 230 #
75 3 0.9 6 60 24 230 #
85 3 0.5 6 65 22.225 230 #
85 3 0.6 6 65 22.225 230 #
85 3 0.9 6 65 22.225 230 #
Panas Tags: Roda Grinding Profil Optik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China