Resin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah
  • Air ProResin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah
  • Air ProResin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah
  • Air ProResin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah
  • Air ProResin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah

Resin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah

Jarum tato digawe saka waja tahan karat, lengket lan angel digiling. Minangka pabrik profesional, sampeyan pengin menehi Resin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jarum tato digawe saka waja tahan karat, sing lengket lan angel digiling. Mula, rodha mecah kanthi brittleness dhuwur lan kekerasan sing landhep kudu dipilih. Luwih akeh perusahaan Super Hard pengalaman profesional banget ing pengalaman ngolah roda jarum.

Keuntungan Resin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah

Ikatan resin nduweni performa nglereni sing apik lan ketajaman, cocog kanggo mecah baja tahan karat, lan kekerasan abrasif CBN (kubik boron nitrida) dhuwur banget, stabilitas termal sing apik, inertensi kimia, oksidasi dhuwur ing taun 1300 â „ƒ ~ 1500 â„ ƒ, abrasif tip agul-agul ora gampang olehe kusam, panas grinding kurang, mula resin CBN kanggo muter jarum iku pilihan sing paling apik

Spesifikasi Resin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah

resin cbn wheel for tattoo needle grindingresin cbn wheel for needle grinding

Model

D (mm)

T (mm)

H (mm)

W (mm)utawaX (mm)

Resin Diamond & CBN

254

80

32 40

13 15 20

300

80

32 40

13 15 20

400

80

32 40

13 15 20

Grit: 120 #; 180 #; 320 #; 400 #; 500 #; 600 #

Mecah jarum kanthi roda resin dipérang dadi telung langkah ing ngisor iki

Ukuran gandum

Jinis Mesin

Lamaran

30 # -120 #

Kasar

Gunakake intan kasar & rodhi mecah graji kasar kanggo muter rod bunder dadi bentuk jarum

150 # -250 #

Universal

Banjur wenehi waja waja tahan karat kanggo nemtokake jarum tato sing atos lan pucuke dadi alus.

320 # -600 # (W28)

Rampung

Nyuda kacepetan feed lan tliti alon-alon, entuk permukaan sing apik

Grit liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan.


Panas Tags: Resin Bond Diamond & CBN Wheel Kanggo Jarum Mecah, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Khusus, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China